Menu

Politiloggen natt til søndag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag.

Av admin | 01.07.2012 09:02:39

Høy musikk – Haugesund, Tysvær og Sauda.
I løpet av natten innkom det en del klager på høy musikk og festing i nabolaget.
Politiet oppsøkte noen adresser, men hadde ikke kapasitet til å følge opp alle klagene.

Legemsfornærmelse – Fitjar.
Kl. 2338 fikk politiet melding om en slåsskamp på Fitjar. 2 menn i begynnelsen på 20 årene var involvert. Den ene hadde fått noen slag i ansiktet og fått skade på flere tenner. Forholdet ble anmeldt og saken etterforskes videre ved Stord lensmannskontor.

Beruset person – Karmsundgata, Haugesund
Kl. 0030 fikk politiet melding om at en person lå og sov i et busskur i Karmsundgata. Politiet snakket til personen, men han (25 år) var lite samarbeidsvillig og ble innbrakt til Haugesund politistasjon hvor han ble satt i drukkenskapsarrest.

Skadet på utested – Indre kai, Haugesund
Kl. 0123 meldte en politipatrulje at en kvinne hadde skadet seg ved et utested på Indre kai. Det viste seg at kvinnen hadde falt ved utestedets røykested – på en eller annen måte ble hun påført en skade som medførte en større blødning. Ambulanse ble tilkalt og kvinnen (20 år) ble kjørt til Haugesund sykehus for en skadebehandling. Tilsynelatende har 2 menn som sloss/knuffet dyttet til kvinnen, med den følge at hun falt og uheldigvis kuttet seg på et eller annet.

Ordensforstyrrelse – Skudeneshavn, KARMØY
Kl. 0140 innbrakte politiet en beruset person fra Skudeneshavn. Han (20 år) hadde tidligere på kvelden fått pålegg om å holde seg borte fra sentrum p.g.a.. fyll og bråk, men dette ville han ikke etterkomme. Han kom tilbake etter en time og løsningen på problemet ble drukkenskapsarresten i Haugesund.
 
Ordensforstyrrelase – Indre kai, Haugesund.
Kl. 0153 innbrakte politiet en person fra Indre kai som i beruset tilstand hadde dyttet til en jente slik at hun falt i gata. Han (25 år) ble plassert i drukkenskapsarrest.

Legemskrenkelse – Skudeneshavn, Karmøy.
Kl. 0227 fikk politiet melding om slagsmål i Skudeneshavn. 2 menn var involvert og den ene var påført skader i ansiktet. Politiet var på stedet og tok hånd om gjerningsmannen (23 år). Fornærmede ble kjørt til legevakten for behandling.
Gjerningsmannen ble transportert til arresten i Haugesund.
Saken etterforskes videre ved Karmøy lensmannskontor.
 
Ordensforstyrrelse – forulemping av tjenestemenn, Stord
Kl. 0356 ble politiet kontaktet av folk i Stord-sentrum som følte seg sjikanert av en beruset mann. Vedkommende laget kvalm og oppførte seg truende. Politiet tok hånd om mannen (50 år) og kjørte han til Politihuset i Haugesund hvor han ble satt i arrest. Han nektet å oppgi personalia og forulempet polititjenestemennene som pågrep ham. Han ble anmeldt for forholdet.

Trafikkulykke med personskade – Karmsundgata, Haugesund
Kl. 0358 fikk politiet melding om at en mann var påkjørt i Karmsundgata – ulykken hadde inntruffet mellom Haugesund sykehus og Storasundgata. Ambulanse og politi rykket ut. Tilsynelatende var mannen i 50 årene alvorlig skadet – han var bevisstløs. Vitneopplysninger tilsier at mannen har krysset Karmsundgata – den involverte bilen kjørte nordover. Den skadde fotgjengeren ble tatt med til Haugesund sykehus for videre behandling. Fører av bilen (mann i 30 årene) ble ikke fysisk skadet. Det foreligger ingen mistanke om promillekjøring. Ulykkesgruppen til Statens vegvesen ble tilkalt og vil i løpet av morgentimene gjennomføre en åstedsundersøkelse. Involvert kjøretøy vil rutinemessig bli gjenstand for en nærmere teknisk undersøkelse.
Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon.

Berusede personer – Haugesund og Stord.
I løpet av natta tok politiet hånd om del berusede personer som ikke var i stand til å ta vare på seg selv – noen ble kjørt hjem og noen ble tatt hånd om av venner og familie.

Av POLITIET: Svein Sørensen | 01.07.2012 kl.09:02