Menu

Politiloggen natt til onsdag

Narkotika, berusede personer, forsøk på tyveri av bilhenger ordensforstyrrelse og trusler. Her er politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til onsdag.

Av admin | 11.06.2008 06:09:45

Haugesund ? narkotika
Kl. 2310 ble en 37 år gammel mann stanset i sentrum i besittelse av stjålet sykkel og noen tabletter oppført som narkotika. Han ble innbrakt til Politihuset der han ble avhørt og deretter løslatt

Haugesund ? beruset person
Kl. 0030 måtte politiet ta hånd om en 40 år gammel mann som var beruset og var til sjenanse for andre beboere og ansatte der han bodde. Stede drives av Haugesund kommune.

Haugesund ? beruset person
Kl. 0145 måtte politiet ta hånd om en beruset og dame på 61 år i Haugesund sentrum. Hun ble kjørt hjem, og overlatt til seg selv. Ble også tilsett av helsepersonell. Var i stand til å ta vare på seg selv.

Haugesund ? forsøk på tyveri av bilhenger
Kl. 0230 fikk politiet melding fra vekter som hadde kommet over en bil der fører forsøkte å stjele en bilhenger tilh. Elkjøp a/s på Raglamyr. Da han ble oppdaget satte han hengeren fra seg, og stakk fra stede. Politiet har opplysninger i saken og vil følge dette opp.

Haugesund ? ordensforstyrrelse og trusler
Kl. 0245 pågrep politiet en 46 år gammel mann i Karmsundgaten for ordensforstyrrelse og trusler mot ansatte ved en av byens nattåpne bensinstasjoner. Han er satt i arrest, og blir anmeldt for forholdet.

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 11.06.2008 kl.06:0