Menu

Politiloggen natt til onsdag

Politiet har vært nødt til å ta tak i en hel del hendelser natt til i dag. Her er politiloggen.

Av admin | 05.05.2010 07:43:28

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Knuser rute utenfor Sveio sentrum
Kl. 2340 melding til politiet frå redd dame som høyrer glass blir knust, usikkert om det er glass i hus eller bil.  Melder tør ikkje gå ut for å sjekke. Politiet kommer til plassen og finner at eit vindu i eller ved garasje og ei siderute i bil er knust. Kjenner ikkje til kven som står bak.

Tjuveri fra bolighus i Skudenes.
Kl. 2350 melding til politiet om at ei dame hadde oppdaga at ein mannsperson var inne i gangen hennes. I det ho oppdaga han sprang han ut og fekk med seg ei handveske.  Manne forsvann i felten utenfor der melder bor. Mannen hadde svart hettegenser.  Politiet søkte i området etter mannen.

Uønska gjest i leilighet i Haugesund
Kl. 0050 melding til politiet fra ein leilighet i Haugesund om at ein festdeltaker ikkje vil gå til tross for at huseigar ba han om det.  Politiet kom til plassen og mannen gjekk frå plassen uten protester.  Begge parter var godt påvirka.

Bensinstasjon i Haugesund
Kl. 0221 melding til politiet om at ein kunde inne på bensinstasjon er truende og oppfører seg svært ubehageleg ovenfor betjeningen. Personen hadde forlatt plassen etter svært kort tid og politiet kjenner ikkje til kven dette var.

Trafikkulykke Vormedalsvegen i Haugesund
Kl. 0241 mottar politiet melding om at i alle fall ein bil skal være innblanda i trafikkuhell på Vormedal.  Politiet kommer til plassen og det syner seg at ein bil har kjørt av vegen og er påført store materielle skader. Ambulanse kommer også til plassen. Fører av bilen mann 19 år, passasjer var mann 20 og to kvinner på 19år.  Alle blir tatt med til legesjekk. Ein person klaget over smerter i nakke.  Førerkortet beslaglagt da det er skrensespor på plassen som tilsvarer fart langt over tillatt hastighet. Spor er sikra.

Russefest på Stord.
Kl. 0240 blir politiet kontakta av nabo som synest festen no etter kvart kan avslutte. Politiet kommer til plassen, snakker med festdeltakerne og blir enige om at musikken dempes og festen elles blir roa ned.

Shell Bygnes, Karmøy
Kl. 0247 politiet på Karmøy kontrollerer bil der fører mann 59 er påvirka. Blir tatt med til lege for nødvendige prøver. Med i bilen er det også ei dame 41 som passasjer.  Fører av bilen blir også anmeldt for kjøring uten førerkort.

Nylundbakken i Skudenes.
Kl.0437 mottar politiet melding fra ein person som har våkna av at ein prøver å ta seg inn i huset hans.  Melder ser ein person utenfor og tar kontakt med denne. Personen utenfor iført svart hettegenser oppgir at han ser etter ein navgitt mann, da denne ikkje er hos melder går han fra plassen.

Haakonsvegen i Haugesund.
Kl. 0547 politiet får melding om at ei dame klorer på døra og vil inn.  Melder kjenner ikkje dama og vil derfor at politiet hjelper til.  Politiet kommer til plassen og finner dama.  Viser seg at det ikkje er rett dør ho vil inn. Det viser seg også at det er ein mann på 33 år. Klarer å oppgi adressa og i lag med politiet finner ein frem til nabodøra der mannen bor.

Skåredalen Haugesund
Kl. 0627 melding til politiet om at det i Skåredalen ved Rufus Barnehage er sølt olje i vegen. Brannvesenet kontakta og vil sjå på forholdet.

Av POLITIET: Johan Inge Særsten | 05.05.2010 kl.07:4