Menu

Politiloggen natt til mandag

Innbrudd, søppeltyveri, promillekjøring og «Slalåmbrus» på Flotmyr. Her er politiloggen for natt til mandag.

Av admin | 30.06.2008 07:28:46

Stjålen båt
En Viksund 450 fritidsbåt med en 25 hesters Mercury påhengsmotop på, er meldt stjålet fra Asalvikvegen i Haugesund, nord for Hasseløy bru.

Innbrudd på Stangeland ungdomsskole
Vitner meldte søndag kveld om at tre ungdommer knuste noen ruter ved Stangeland ungdomsskole og tok seg inn i lokalene. Politiet var på stedet etter at guttene hadde forlatt skolen igjen, men patruljen fikk raskt god informasjon om hvem som hadde vært på ferde.

Seks gebyrer på indre kai
Politiet var på kaien igjen søndag kveld og skrev ut parkeringsbøter. Seks uheldige bilførere ble belønnet med et gebyr på 500 kroner.

Stjal søppel fra brannstasjon
En gammel kjenning av politiet var ved 23.27-tiden søndag kveld i gang med å grave i søppelet utenfor brannstasjonen i Tysværvåg. Vitner ringte og fortalte om en mann på moped som rotet i en container. Politiet som kom til stedet ba mannen om å rydde opp på stedet. Mannen kjørte også en uregistrert moped som han må svare for.

Kjørte farens bobil
Ved 04.30-tiden i dag fikk politiet melding om at en bobil sto parkert i veien ved Veiviseren i Tysvær. Da politiet kom til stedet, løp en gutt fra bilen. En politihund ble sendt etter gutten som raskt ble innhentet og fikk seg et bitt i foten. Ved videre undersøkelse fant politiet at de to andre guttene i bilen hadde kjørt bobilen i beruset tilstand. De ble tatt med til politistasjonen, mens den tredje gutten ble løslatt. Bobilen tilhørte faren til en av guttene og var kjørt tom for diesel. Guttene var i 17-18 års alderen.

«Slalåmbrus» på Flotmyr
Politiet måtte ved 05.30-tiden i dag morges hente en 47-årig kjenning som hadde fått i seg litt for mye «slalåmbrus». Mannen hadde sovnet på toalettet hos Esso på Flotmyr og ble tatt med i drukkenskapsarresten for å sove ut rusen.

Kjøring uten førerkort
En 38-årig mann ble stanset kjørende uten gyldig førerkort på Karmøy ved 06-tiden mandag morgen. Mannen ble anmeldt.

Av Egil M Solberg | 30.06.2008 kl.07:2