Menu

Politiloggen natt til mandag

Brann i brakkerigg, bålbrenning og innbrudd på Sandve. Her er politiloggen.

Av admin | 09.06.2008 06:18:23

Brann i brakkerigg ?

Kl. 2340 mottok politiet  melding om brann i brakkerigg ved Aker Stord, Stord.  Industribrannvern i samarbeid med Stord brannvesen samt ambulanse  og politi sendt til stedet.
Full fyr i et enderom i brakkeriggen.  Brannen ble raskt brakt under kontroll av brannvesnet. Hele boligkomplekset gjennomsøkt uten at de ble funnet folk inne på rommene.  3 personer som var involvert i gjennomsøking av brakkeriggen, deriblandt en Securitasvakt, kjørt til Stord sykehus for kontroll. Brannstedet avsperret for videre tekniske undersøkelser i morgen.  Foreløpig ukjent brannårsak.

Bålbrenning ?

Kl. 0130 fikk politiet melding om at to  ungdommer holdt på med bålbrenning i Frakkagjerddalen, Tysvær.  Ungdommene hadde fyrt opp bålet midt i gaten, sannsynligvis i den hensikt å varme seg. To unge jenter på henholdsvis 15 og 14 år innbragt til politistasjonen for senere å bli hentet av sine foreldre.

Innbrudd i forretning ?

Kl 0217 fikk politiet melding om innbrudd i dagligvarebutikk på Sandve, Karmøy.  Butikkeier i samarbeid med svigersønn hadde pågrepet en person inne i forretningen mens en annen klarte å komme seg unna.  En politipatrulje sendt til stedet om å ta hånd om mistenkte, mann født i 1985.
Ut fra funn på stedet, mener politiet å ha opplysninger som identifiserer personen som kom seg unna.  Mannen som ble pågrepet innsatt i politiets varetekt. 
Kl. 0330 mottok politiet opplysninger (tips) som gjorde at mistenkte nr. 2 også kunne pågripes like ved butikken på Sandve.  Mann født i 1982.  Innsatt i politiets varetekt.

Forsøk på innbrudd i forretning –

Kl. 0350 knust rute i forretning i Haugesund sentrum.  En politipatrulje pågrep kort tid etter en person på stedet som mistenkes for ruteknusingen. Mistenkte, mann født i  1959, innbrakt til politistasjonen og innsatt i varetekt mistenkt for forsøk på innbrudd.

Av Egil M Solberg | 09.06.2008 kl.06:1