Menu

Politiloggen natt til lørdag

Trafikkuhell i Spannavegen, promillekjøring i Haugesund og åtte mann i drukkenskapsarresten. Her er politiloggen for natt til lørdag.

Av admin | 28.06.2008 09:49:22

Trafikkuhell -Spannavegen, Karmøy.
Kl. 2330 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt utfor veien og havnet inn i en stolpe. Politiet til stedet og det viste seg at en gutt på 16 år hadde tyvlånt brorens bil og tatt seg en tur sammen med 3 venner. Ingen ble skadet ved utforkjøringen. Alle foreldre er varslet. Det vil bli opprettes sak.

Full gjest-sentrum, Haugesund.
Kl. 0100 hentet politiet en full mann på 28 år fra en restaurant i Hgsd. sentrum. Vedk. klaget på maten og avsluttet det hele med å urinere på gulvet i uterestauranten. Personen ble kjørt hjem av politiet og sak er opprettet. Han klarte ikke å holde seg hjemme og kl. 0200 ble samme mannen pågrepet da han i sterkt beruset tilstand kjørte bil i Hgsd. sentrum. Han ble stanset etter at han kjørte i feil kjørebane rett mot en politibil. De nødvendige prøver er tatt og mannen sover nå rusen av seg i drukkenskapsarresten.

Totalt er det 8 personer i politiarresten. De fleste etter at de har drukket så mye alkohol at de ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

Av POLITIET: Terje Tonning | 28.06.2008 kl.09:4