Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 29.05.2010 08:35:29

2330 Promillekjøring m.m. Haugesund
En 18 år gammel gutt ble pågrepet for promillekjøring i Hgsd. Sentrum. Ved kontroll viste det seg at bilen var utstyrt med falske skilt og da slik at det var påsatt forskjellige skilt fremme og bak. Føreren har heller aldri hatt førerkort.

2340 Høy musikk flere steder i distriktet
Politiet har i løpet av natten mottatt en rekke klager på høy musikk og festing. Første melding var på høy musikk i Vormedalsvegen. Her hadde ikke politiet mulighet til å sjekke stedet før etter en stund- da var det rolig.

Neste melding var fra Haraldsgata- høy musikk med skrik og skrål.

Deretter klage fra Torvastad. Den fikk politiet ikke anledning til å sjekke pga at vi var opptatt med annet.

Neste klage var fra Kirkegaten i Kopervik, og nok en gang var det høy musikk og festing. Innehaveren fikk besøk av politiet og lukket vinduene og dempet musikken.

Neste klage var fra Bremnes. Politiet var opptatt med annet og fikk ikke gjort noe med dette.

Neste klage var fra Førresfjorden. Høy musikk og festing holdt naboene våken gjennom natten. Politiet var i denne tiden opptatt med andre ting og har ikke vært på adressen.

Neste klage var kl. 0355, og denne gangen var det fra østre bydel i Hgsd. Politiet var på stedet etter 10 min og fikk innehaver til å dempe musikken og lukke altandøren. Kl. 0420 måtte politiet tilbake på adressen etter å ha mottatt ny klage. Denne gangen ble festen avsluttet av politiet og gjestene ble sendt på dør.

Eier av leiligheten, en mann på  21 år, vil bli anmeldt. 

0130 Ordensforstyrrelse, Kopervik, Karmøy
En 37 år gammel mann ble innbrakt etter at han i beruset tilstand gikk rundt å ringte på dører i området. Mannen bar på en jernstang da han ble pågrepet. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarresten og er anmeldt for ordensforstyrrelse.

0130 Full mann, Haugesund
En 20 år gammel mann ble funnet overstadig beruset i Haugesund sentrum. Han ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehuset for kontroll.

0215 Promillekjøring, Ølen
En mann på 55 år ble pågrepet for promillekjøring i Ølen. De nødvendige prøver er tatt og mannen er løslatt.

0230 Innbrudd, Smådyrklinikken, Haugesund
Tyver har knust en rute og fra lokalene er det stjålet litt over kr. 1000.-. Politiet har vært på  stedet og foretatt åstedsundersøkelse.

Av POLITIET: Terje Tonning | 29.05.2010 kl.08:35