Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 22.05.2010 09:05:14

Skadeverk ? legemsfornærmelse, Haugesund
KL. 0050 fikk politiet melding om at en beruset person hadde tatt seg inn i et bolighus i nordre bydel i Haugesund. I huset skulle han bl.a. ha slått til en kvinne. Politiet rykket ut, men 30 år gamle gjerningsmannen hadde forlatt stedet ved deres ankomst.  I tumultene på veg ut ble en rute knust. Gjerningsmannen var en bekjent av paret som bodde i huset. Forholdet ble anmeldt og saken etterforskes av Haugesund politistasjon.

Trafikkulykke med personskade ? E39, Haukås, Tysvær
Kl. 0115 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt i en fjellvegg ved Haukås i Tysvær. Det var uklart om personer var skadet. Politi og ambulanse sendt til stedet. Det viste seg at en personbil hadde kjørt av vegen. Den hadde fulgt veggrøfta i ca. 40 meter før den stanset i en fjellvegg. Fører av bilen hadde fått lettere skader. Han ble sjekket ved legevakten i Aksdal. Det hadde ikke vært passasjerer i bilen. Fører hevdet at han ble blendet av et møtende kjøretøy, men utover det så hadde ikke andre kjøretøy vært direkte innblandet i ulykken.Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon. 
 
Husbråk – Fitjar
Kl. 0120 fikk politiet melding om at en person, 33 år gammel mann, gikk tilnærmet amok i et hus på Fitjar. Politipatrulje ble sendt til stedet, men gjerningsmannen hadde forlatt stedet ved politiets ankomst. Partene var bekjent av hverandre. Forholdet vurderes anmeldt. 

Promillekontroll ? Rv. 47, Kopervik, Karmøy
Politiet gjennomførte en promillekontroll mellom kl. 02 og 03 ved Brekke på rv. 47. 50 bilførere ble kontrollert. Ingen merknad.

Av POLITIET: Svein Sørensen | 22.05.2010 kl.09:00