Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 15.05.2010 07:56:02

Haugesund ? beruset person
Kl. 2230 ble en 47 år gammel mann innbrakt fra et utested i sentrum, da han var beruset, og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han fikk sove ut rusen hos politiet

Haugesund ? ordensforstyrrelse
Kl. 0100 ble en 40 år gammel mann innbrakt og satt i arrest, da han var kranglete med vaktene på et utested i sentrum. Han blir anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg, da han ble bortvist fra stede, men nektet dette. Han vil bli ilagt bot for forholdet. Mannen fikk sove ut rusen i politiets arrest.

Karmøy  ? skutt mot bil
Kl. 0100 ble to jenter på  henholdsvis 16 og 18 pågrepet for å ha skutt mot en bil i Skudenes sentrum. Jentene stakk fra stede, men ut fra beskrivelsen ble de to pågrepet hjemme hos 18-åringen. Det ble beslaglagt 3 stk. Soft Gun pistoler. Uklart om de var Soft Gun våpen som ble brukt til å skyte mot bilen. De pågrepne vil bli avhørt om forholdet når de er edru.

Vindafjord ? narkotika
En 19 år gammel ungdom ble pågrepet i Etne mistenkt for bruk av narkotika. Hjemme hos mannen ble det funnet mindre mengder med Amfetamin. Han erkjente kjøp, besittelse og bruk av narkotika. Han ble løslatt etter avhør.

Haugesund ? narkotika
Kl. 0340 ble en 37 år gammel kvinne pågrepet med narkotika, og et større pengebeløp. Hun siktes for kjøp, bruk og omsetning av Amfetamin. Hun er satt i varetekt, og hun vil bli avhørt i løpet av lørdagen. Politiet ønsker ikke å opplyse om mengden narkotika som ble beslaglagt, men det er langt mer en til eget bruk.

Haugesund ? innbrudd og tyveri
Kl. 0450 ble det meldt om innbruddstyveri fra Amanda Familiebarnehage. Det er tatt ut et vindu. Fra et kontor er det stjålet en stasjonær PC.

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 15.05.2010 kl.07:55