Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 08.05.2010 09:09:07

SKYTING ? RAKETTER
Kl. 2356 politiet mottar melding om smell like ved Skjoldastraumen. Politiet kjører til plassen. Etter litt undersøking finner ein at det er snakk om raketter som er sendt opp. 

SLAGSMÅL VED UTEPLASS I HAUGESUND
Kl. 0047 politiet mottar melding om problemer utenfor serveringsplass i Haugesund. Ein mann skal ha blitt slått ned og har mulig fått tannskader. I tillegg så er ei vakt ved uteplassen slått.  Saka vil bli fulgt opp.

STYGG KJØRING MED MOPED PÅ  SÆVELANDSVIK
Kl. 0130 mottar politiet melding om at 3 mopedførere kjører slik at andre reagerer på det. Det er ikkje mulig å sjå skiltnr på mopedene. Politiet søker litt i området, men finner ingen mopeder.

TJUVERI FRA BENSINSTASJON 5 ? 6 GUTTER
Kl. 0137 politiet mottar melding fra bensinstasjon i Haugesund om at 5 ? 6 velkledde mørke gutter har vært inne på bensinstasjonen tatt varer frå hyllene og stukke uten å betale. Politiet kommer i kontakt med fleire av gutane. Det blir funne kioskvarer i lommen, men det er berre ein av gutane som erkjenner tjuveri. 

MANN 19 FUNNE I BUSSKUR NORD PÅ KARMØY.
Kl. 0231 politiet på Karmøy kommer i kontakt med ein ung mann som ikkje er i stand til å ta vare på seg sjølve. Etter litt frem og tilbake finner politiet hans rette adresse og han blir kjørt dertil og overlatt til familie.

MANN LIGGE BEVISSTLAUS PÅ GATA I HAUGESUND.
Kl. 0237 politiet i Haugesund blir kontakta av publikum i sentrum som påviser ein mann som ligger flat i gata, har vært bevisstlaus. Folk på plassen peiker ut dei som har vært involvert i slåsskampen. Ambulanse kommer til plassen men fornærma ønsker ikkje å bli med. Ein mistenkt tas med til arrest for overnatting der.

MANN 38 TIL OVERNATTING
Kl. 0251 politiet i Haugesund blir tilkalt til overnattingsplass der ein mann er så berusa at han ikkje kan få overnatte på plassen. Mannen oppgir å bo om bord i ein båt.  Båten er borte og mannen har derfor ingen plass til å overnatte. Tilbys husvill og takke ja til dette.

DAME 44 STOPPA UTEN FØREKORT- FALSKE SKILT PÅ BILEN.
Kl. 0308 stopper politiet ein kvit Passat i Førresfjorden. Bilen blir ført av dame 44 år som ikkje har førerkort. Viser seg at skilta som står på bilen tilhøyrer ein svart Ford.  Fører anmeldes for forholdene.

UNGE FESTDELTAKERE GUTTER 15 OG 16 ÅR
Kl. 0331 politiet i Haugesund kommer i kontakt med to unge gutter som skal ha tatt drikkevarer frå  ein fest, privat i Aksdal.  Guttene blir tatt med og overlevert foreldra.

BERUSA MANN IFØRT T-SKJORTE
Kl. 0406 politiet i Haugesund kommer i kontakt med ein mann som sitter og sover i Haugesund sentrum.  Mannen er berre iført t-skjort, fryser. Blir satt inn i taxi og sendt heim til ei bygd aust for Haugesund.

MANN PÅ TERASSE
Kl 0411 politiet i Haugesund mottar melding fra dame aust i Haugesund som opplyser at det er ein mann på terrassen hennes.  Politiet kjører til plassen, men ingen mann blir funnet. 

BERUSA BILFØRER
Kl. 0503 stopper politiet på  Karmøy ein bil med fører som ikkje er edru. Fører blir tatt med til mottakelsen Hgsd sykehus for blodprøve. Bilen blei stoppa i kontroll på  Eide i Kopervik.

BERUSA DAME I TAXI
Kl. 0515 kommer ein Taxi til politiet i Haugesund med ei dame som ikkje heilt kunne gjera rede for seg.  Dama var i stand til å ta vare på seg sjølve og kjørt til bopel i Haugesund.

FULL MANN
Kl. 0524 politiet mottar melding om at det ligger ein mann i Haraldsgata i Haugesund. Politiet kommer til plassen og finner ein mann 30 år som blir tatt med og kjørt til bopel aust i Haugesund.

Av POLITIET: Johan Inge Særsten | 08.05.2010 kl.09:0