Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 01.05.2010 07:20:13

Ordensforstyrrelse ? skrik og skrål i privat bolig, Haugesund

Kl. 2312 fikk politiet melding om husbråk i en leilighet i østre bydel. Vedkommende som hadde stått for mest bråk ble i utgangspunktet pågrepet, men han hadde inntatt en del tabletter og ble av den grunn innbrakt til Haugesund sykehus for videre helsemessig oppfølging. 

Ordensforstyrrelse – Haugesund

Kl. 0050 ble en 24 år gammel innbrakt fra et utested i sentrum. Han hadde laget bråk og kvalm. Han ble anmeldt for forholdet og innsatt i drukkenskapsarrest. 

Innbrudd ? Håvåsen skole, Haugesund

Kl. 0135 fikk politiet melding om innbrudd i Håvåsen skole. Uklart om noe er stjålet fra lokalene. Politiet har vært på stedet og gjennomført en teknisk undersøkelse.

Saken etterforskes av Haugesund politistasjon.  
 

Ordensforstyrrelse ? Haugesund.

Kl. 0145 innbrakte politiet en 31 åring fra Bytunet i Haugesund. Mannen var åpenbart beruset og hadde bl.a. kastet en lommebok i hodet på en person og overfor politiet nektet han å oppgi personalia. Han ble anmeldt for forholdet og innsatt i drukkenskapsarrest. 

Ordensforstyrrelse ? husbråk, østre bydel, Haugesund.

Kl. 0200 fikk politiet melding om slossing utenfor et hus på vegen opp mot Steinsfjellet. Noe uklart hva som var årsaken til at flere gutter/menn barket sammen. En 19 år gammel gutt hadde slått til flere personer, men tilsynelatende var ingen var påført alvorlig skade. Gutten ble anmeldt for forholdet og innsatt i drukkenskapsarrest. 

Ordensforstyrrelse ? stukket av fra taxiregning, Karmøy.

Kl. 0330 innbrakte politiet en 18 år gammel gutt fra Avaldsnes ? han var beruset og hadde bl.a. stukket av fra en taxi uten å gjøre opp for seg. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Kjørt moped i alkoholpåvirket tilstand, østre bydel, Haugesund.

Kl. 0356 nektet en mopedfører å  stanse for kontroll. Han ble pågrepet like etter og det viste seg at han var synlig påvirket. Han ble fremstilt for blodprøvetaking og anmeldt for forholdet.

Av POLITIET: Svein Sørensen | 01.05.2010 kl.07:1