Menu

Politiloggen natt til lørdag

Det har vært en travel natt for politiet med mye bråk, beruselse og høy musikk. Her er politiloggen.

Av admin | 20.12.2008 08:55:37

Stord ? trafikkontroll
Patrulje fra Stord lensmannsdistrikt gjennomførte promillekontroll  på E 39 v/Vabakken kl. 2200 ? 2300. 30 bilførere ble kontrollert. Ingen utslag.

Haugesund ? ordensforstyrrelse.
Kl. 2330 ble fire personer innbrakt fra utested i sentrum etter at de hadde slåss med vaktene. Alle 4 var menn på henholdsvis 17, 18, 19 og 43 år. Alle  ble satt i arrest, og anmeldt for ordensforstyrrelse. De vil også bli anmeldt av vaktene på utestedet for legemskrenkelse. Alle fire var fra samme bedrift. Ungdommen på 17 år ble løslatt etter kort tid og ble overlatt til sin mor.

Haugesund – skadeverk
Kl. 0040 fikk politiet melding om at en person hadde knuste vindu i en bil i Strandgata. Etter kort tid ble en 32 år gammel mann pågrepet i nærheten etter tips fra publikum. Ble satt i arrest, og blir avhørt om forholdet i løpet av lørdagen.

Karmøy ? høy musikk
Kl. 0050 ble det meldt om høy musikk og bråk fra fest i Skudeneshavn. Politiet var på stede og fikk avsluttet festen.

Karmøy ? innbruddsalarm
Kl. 0130 fikk politiet melding om at innbruddsalarmen var utløst ved Skudenes og Åkra Sparebank på Avaldsnes. Viste seg etter hvert at det var falsk alarm som sannsynligvis skyldes sterk vind.

Haugesund ? høy musikk
Kl. 0230 kom det inn klage fra beboere i nærheten av Banken Nattklubb.  Politiet var på stede og fikk dempet musikken.

Haugesund ? beruset person
Kl. 0235 ble det meldt fra utested på Indre kai at en ung jente var blitt tatt hånd om av vakter, da hun ville hoppe i Smesundet. Politiet måtte ta hånd om en 19-åring som var  overstadig beruset at hun ikke kunne ta vare på seg selv. Satt i arrest inntil hun blir edru.

Haugesund ? beruset person
Kl. 0245 måte politipatrulje ta hånd om en 25 år gammel ungdom som var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Får sove ut ruset i politiets arrest.

Haugesund ? ordensforstyrrelse
Kl. 0250 ble politiet tilkalt til utested i Haraldsgaten, da vaktene hadde problemer med en gjest som var truende. En 22 år gammel ungdom ble innbrakt og satt i arrest. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Bømlo ? høy musikk
Kl. 0310 ble det klaget på høy musikk i Rolfnesvegen, Rubbestadneset. Politiet var på stede, og fikk dempet musikken slik at naboene kunne forsette og sove.

Haugesund ? innbruddsalarm
Kl. 0420 ble det meldt om at innbruddsalarmen ved Haraldsvang skole var utløst. En kjellerdør sto åpen. Uvisst om den har vært ulåst, og blåst opp, eller om  uvedkommende har brutt den opp. Ingen tegn til at noen har vært inne i skolens lokaler på natterstid.

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 20.12.2008 kl.08:5