Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 30.01.2010 10:06:15

Kl 2322 Tørrkoking, Staalehuset, Haugesund
Utrykning ved Brannvesen og Politiet etter at brannalarm var utløst ved Staalehuset. I 4. etg. Ble det funnet en kjele som hadde kokt tørr og begynt å utvikle røyk. Ingen personer på stedet.

Kl 2345 Høy musikk, Bjørnevegen, Haugesund.
Eier av en leilighet i Bjørnevegen ble pålagt av Politiet og avslutte en fest, etter at naboer hadde klaget på høy musikk og mye støy fra leil.

Kl 2350 Utløst brannalarm med mer, Leirvik, Stord
Politiet måtte bistå en vekter som hadde rykket ut på brannalarm i en brakkeby ved Leirvik. Det viste seg at det var flere berusede og ?morsomme? personer til stede, og noen av disse hadde utløst falsk alarm. Festdeltagerne gitt en kraftig advarsel, og arbeidsgiver vil forfølge saken ovenfor de impliserte.

Kl 0013 Uønskede gjester, Avaldsnes, Karmøy
Politiet måtte bistå en kvinnelig huseier som hadde fått besøk av to uønskede gjester. De to, som begge var beruset, ville ikke gå på kvinnes anmodning. Bortvist av Politiet.

Kl 0015 ? 0130 Promillekontroll, Karmsund bru, Karmøysiden
45 kontrollerte ? ingen utslag.

Kl 0113 Ordensforstyrrelse, Hagamyrane, Sagvåg
Melding fra beboere om skriking og skråling fra ungdommer som har samlet seg på stedet. Politiet fjernet en beruset 16 år gammel gutt som tilsynelatende hadde noe uoppgjort med alle han møtte, inklusiv Politiet.  Kjørt hjem til foreldre, men disse klarte ikke å håndtere ham og han ble derfor innsatt i arrest.

Kl 0118 Trafikk, Heiane, Stord
Politiet avskiltet en bil grunnet manglende omregistrering.

Kl 0135 Ordensforstyrrelse, Smedasundet, Haugesund
En mann i 20 årene ble kjørt til legevakten med lettere skader etter et slagsmål utenfor en restaurant på indre kai.  Den andre part var forsvunnet fra stedet ved Politiets ankomst.

Kl 0140 Husbråk, Tysværvåg
Politiet ble tilkalt til husbråk i et privat hus.  Huseier og en gjest hadde drukket, og begynte å krangle.  Kona i huset, som var edru, forlot huset sammen med et barn og varslet Politiet. I forbindelse med uoverensstemmelsen mellom de to ble det knust et vindu i en dør, samt at et pulver brannslukningsapparat ble utløst inne i huset. Den ene av de to vil i tillegg bli anmeldt for å ha kjørt traktor i beruset tilstand, samt for å ha knust et vindu i et nabohus og truet et ektepar som bor der.  Mistenkte ble innlagt på sykehus til observasjon med frostskader i bena etter å ha gått ute i strømpelesten. Nr. 2 ble innsatt i arrest. Begge mennene er i begynnelsen av 30 årene og bosatt i Tysvær.

Kl 0142 Tyveri fra utebod, Leitevegen i Haugesund.
En huseier meldte at de hadde sett en person forsøke å bryte seg inn i en utebod.  Vedk. løp fra stedet da han ble oppdaget.  Søk etter gjerningsmannen var uten resultat.

Kl 0250-0410 Promillekontroll, E134 Ølensvåg
20 kontrollerte ? alt OK.

Kl 0334 Høy musikk, Hagamyrane, Stord
Innehaver av en leilighet ble pålagt å avslutte en innflytningsfest etter klage fra naboer som ikke fikk sove.

Kl 0507 Brannmelding, Oddagata, Haugesund
Brannvesenet mottok melding om brann/røyklukt fra leilighet i Oddagata.
Utrykning ved Brann og Politi.  Det viste seg at en kvinne i 20 årene hadde sovnet fra en pizza i stekeovnen, slik at denne begynte å utvikle en god del røyk i huset. Anmeldes for uaktsomhet.

Av POLITIET: Torger Stødle | 30.01.2010 kl.10:0