Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 23.01.2010 10:06:23

2300 Ordensforstyrrelse, Hgsd.sentrum.
En beruset 24 år gammel mann ble satt i drukkenskapsarrest etter at han hadde slått til flere personer ved et utested i Haugesund. En av de fornærmede, en mann på 43 år, ble slått i ansiktet slik at han fikk blått øye. 24 åringen blir anmeldt og kan forvente seg en bot.

2340 Legemsfornærmelse, Sand,Suldal.
To menn på 24 og 32 år ble pågrepet på Sand etter at de hadde oppsøkt en 45 år gammel mann på dennes bolig og banket ham. 45 åringen ble tatt hånd om av ambulanse og tilsett av lege. Han er ikke alvorlig skadd. De to mistenkte er innsatt i varetekt og vil bli avhørt i løpet av dagen.

0100 Legemsfornærmelse, Sandeid, Vindafjord.
En 26 år gammel mann ble slått av en 24 år gammel mann i Sandeid. Saken vil bli anmeldt på mandag. Ingen alvorlig skade- bortsett fra litt neseblod.

0145 Innbrudd, Haugesund sentrum.
Hos en bedrift i Haugesund sentrum har noen fjernet en rute og tatt seg inn i bygget. Tyven ble nok skremt av alarmen og løpt fra stedet uten å få noe med seg.

0215 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
En 26 år gammel mann ble innbrakt fra en utested i sentrum etter at han hadde i beruset tilstand vært i klammeri med flere andre gjester. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse og kan forvente seg en bot.

0230 Full mann, Haugesund sentrum.
En 41 år gammel sterkt beruset mann ble kjørt til Haugesund sykehus etter at han ble funnet hjelpeløs beruset i sentrum.

0315 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
En 23 år gammel mann ble satt i drukkenskapsarrest etter at han hadde plager en kvinnelig gjest på et utested. For å hindre mer bråk påla politiet mannen å holde seg borte fra sentrum. Han ble kjørt i retning bopel, men noe senere ble han påtruffet i sentrum. Politiet så ingen annen mulighet enn å innbringe ham å sette han i arrest. Mannen er anmeldt og kan forvente seg en bot.

0350 Full gjest, Åkra, Karmøy.
En beruset mann på 30 nektet å forlate et spisested på Åkra da de skulle stenge. Politiet fjernet mannen.

0350 Full mann, Karmsund,Karmøy.
En 59 år gammel mann ble tatt hånd om etter at han ble funnet liggende ute. Han var så beruset at han ikke klarte å ta vare på seg selv. Han ble tilsett av lege før han ble satt i drukkenskapsarrest.

Av POLITIET: Terje Tonning | 23.01.2010 kl.10:0