Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 09.01.2010 11:00:38

Haugesund/Sveio ? høy musikk
I løpet av natta ble det klaget på høy musikk på to adr. i Haugesund og en adr. i Sveio. Politiet var på stede og dempet musikken. Ingen anmeldelse.

Karmøy ? innbrusalarm
Kl. 0100 ble det meldt om utløst alarm ved Ryvinge Barnehage på Åkra. Ingen tegn til innbrudd.

Karmøy ? ungdomsfest ute av kontroll
Kl. 0115 ble det meldt om bråk på privatfest på Sandve. Flere ungdommer en de som var velkommen hadde dukket opp og ville delta på festen. Ble slossing, og en festdeltaker fikk seg ett slag i ansiktet, men ikke påført skade. Gjerningsmannen og de ubudne gjestene hadde stukket fra stede før politiet ankom.

Karmøy ? familievold
Kl. 0530 ble en 47 år gammel mann pågrepet på bopel mistenkt for vold mot sin 46år gammel kone. Hun var blitt slått i ansiktet etter at de hadde begynt å krangle da de var kommet hjem fra en kveld på byen. Ingen alvorlige skader. Den pågrepne er satt i arrest, og vil bli avhørt i dag.

Karmøy ? kjøring i alkoholpåvirket tilstand
Kl. 0440 ble en 25 år gammel mann stanset i sin bil på Rv. 47 Torvestad. Han mistenkes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendige prøver tatt, og deretter løslatt. Førerkort beslaglagt.

Stord ? vådeskudd
Kl. 0440 ble en 37 år gammel mann brakt til legevakten på Stord etter at han hadde skutt seg i fingeren med en Suft Gun. Kulen ble operert ut på legevakten. Våpen beslaglagt, og politiet oppretter sak.

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 09.01.2010 kl.11:0