Menu
politi

Politiloggen natt til lørdag

Kolliderte utenfor politihuset, sau i veien, brannalarm på hotell, ødela dør på utested, vekket folk på Torvastad, mopedtyveriet, kjærlighetskrangel, høy musikk og ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 12.12.2015 07:15:27

Promillekjøring ved politihuset
En bilfører klarte ikke å unngå sammenstøt med en parkert bil like ved politihuset i Haugesund fredag kveld. Alkotesten vist hvorfor. Les mer..

Sau i veien (firbent)
Politiet fikk fredag kveld inn flere meldinger om at en sau gikk langs fylkesvei 47 ved Spannavardtunnelen. Politiet jobbet utover kvelden med å få tak i eieren. Dyret ble etterhvert hentet hjem.

Brannalarm på hotell
Politiet og brannvesenet rykket ut til et hotell på Stord etter at brannalarmen ble utløst ved 01.15-tiden i natt. Det var en røykmaskin på diskoteket som hadde utløst alarmen.

Kranglet med vaktene
En politipatrulje måtte rykke ut til en pub i Sagvåg på Stord ved 02.30-tiden i natt:. En mann i 40-års alderen hadde da kranglet med vaktene og var blitt bortvist fra stedet. Dette var han lite fornøyd med og politiet måtte bistå.

Ødela dør på nattklubb
En mann i 20-årene ble bortvist fra en nattklubb i Haugesund sentrum ved 02.45-tiden. Han hadde ødelagt en dør, men ville gjøre opp for seg når han ble edru.

Vekket folk på Torvastad
En mann i 30-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse da han vekket opp flere beboere på Torvastad ved 02.50-tiden i natt. Mannen ble kjørt hjem av politiet.

Høy musikk
En politipatrulje rykket ved 03-tiden i natt ut til meldinger om høy musikk fra en bolig i Sauda. Det var stille på stedet da patruljen kom frem.

Mopedtyverier
En dame og en mann ble ved 03.45-tiden i natt stanset på fylkesvei 545 på Fitjar. De kjørte da på to stjålne mopeder. De var begge pågrepet og ble fremstilt for prøvetaking.

Kjærlighetskrangel
En 20 år gammel mann kontaktet politiet ved 04.10-tiden i natt. Da hadde han behov for hjelp til å få ut eiendelene sine etter en krangel med kjæresten. Saken ble ordnet på stedet.