Menu
Politiet natt

Politiloggen natt til lørdag

Pågående mann i Haugesund, promillekjørte på moped, slått ned på Stord og et avisbud ble frastjålet bilen etter et slagsmål i Haugesund. Dette er noe av innholdet i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 29.08.2015 11:28:12

Det ble nok å gjøre for de patruljerende i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt også i natt.

01.08 Etterkommet ikke politiets pålegg
En mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum ved 23.55-tiden etter at han hadde vært pågående overfor vektere. Han ble påtruffet igjen i sentrum ved 01.08. Denne gang ble han brakt inn og satt i drukkenskapsarrest. Mannen var beruset og i besittelse av en liten bit hasj. Forholdet er anmeldt.

01.31 Promillekjøring på Stord
En politipatrulje stanset en moped for rutinemessig kontroll like utenfor Leirvik sentrum i natt. En mann i 50-årene fra Stord var fører. Han var åpenbart beruset og manglet førerkort. Nødvendige prøver er sikret og anmeldelse opprettet.

03.19 Legemsbeskadigelse på Stord
En mann i slutten av tenårene ble skallet ned utenfor en bensinstasjon på Stord i natt. Gjerningsmannen, en mann i begynnelsen av 20-årene, er pågrepet og satt inn i sentralarresten i Haugesund. Han vil bli avhørt i morgen. Fornærmede fikk brudd i nesen og hevelse over det ene øyet. Saken etterforskes videre av Stord lensmannskontor.

04.47 Tyveri av bil i Haugesund
Politiet fikk melding om to personer sloss ute i en gate i nordre bydel av Haugesund i natt. Det viste seg å være et avisbud og en annen mann som var i håndgemeng. Det endte med at angriperen stjal avisbudets bil og kjørte fra stedet. Politiet ber nå om tips i tilfelle noen har sett en rød Ford Ka med registreringsnummer SD10689. Avisbudet skal ikke være fysisk skadd.

Nattens operasjonsleder var Jarle Utne-Reitan.