Menu
politi

Politiloggen natt til lørdag

Trusler mot politiet, tyveri av alkohol, brann på Sagvåg, mann ravet i vegbanen, fire personer med narkotika, høy musikk og ordensforstyrrelser. Politiet fikk nok å gjøre også i natt.

Av Egil M Solberg | 22.08.2015 07:51:29

Tyveri av alkohol
Politiet fikk fredag kveld inn melding om tyveri av alkohol fra en ulåst kjeller i Haugesund. Det er stjålet flere flasker med alkohol. Politiet har vært på stedet for åstedsundersøkelse og forholdet er anmeldt.

Til sykehus etter boligbrann
Én mann ble sendt til sykehus med røykskader etter en husbrann på Sagvåg på Stord fredag kveld. Røykdykkere hentet mannen ut fra et rekkehus. Les mer…

Ravet rundt i veibanen
En beruset mann i 20-årene ravet rundt i vegbanen på E 134 øst for Skre i natt. Mannen var til fare for ferdsel og ble innsatt i drukkenskapsarrest. Mannen blir anmeldt.

Tatt for oppbevaring av narkotika
Fire personer ble arrestert for oppbevaring av narkotika i Haugesund ved 02.30-tiden i natt. De ble pågrepet av en UP-patrulje med narkotikahund. De er alle innsatt i varetekt.

Tatt for bruk av narkotika
En annen mann ble pågrepet for bruk av narkotika i Haugesund tidligere på natten. Siktede sin bopel ble senere ransaket og det ble gjort beslag av narkotika. Han ble også innsatt i varetekt.

Bortvist fra sentrum
En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 03.15-tiden i natt. Han var både beruset og kranglevoren.

Høy musikk på Åkra
Politiet måtte i natt rykke ut til en bolig øst på Åkrehamn for å få dempet lydnivået. Naboene klaget da på at de ikke fikk sove.

Trusler mot politiet
En mann er pågrepet for trusler mot offentlig tjenestemann i Sauda i natt. Han hadde forut vekket naboer med støyende atferd. Mannen var beruset og ble innsatt i varetekt.