Menu
Politi

Politiloggen natt til lørdag

Uaktsom kjøring, trusler mot vakter, båt på bussholdeplass, promillekjøring, redningsaksjon, omreisende tyveribande og hasardiøs forbikjøring. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 01.08.2015 05:07:46

18.30 Overstadig beruset
En overstadig beruset mann i 60-årene ble tatt vare på av politiet i Haugesund. Han fikk sove ut rusen i arresten.

19.30 Uaktsom kjøring i Ølen
Bil kjørt av vegen på fylkesvei 514 i Ølen. Politi og ambulanse rykket ut til stedet. Fører var en mann i 20-årene og han var uskadet. Han ble imidlertid tatt med til legevakten for en sjekk. Politiet oppretter sak for uaktsom kjøring. Mannen var opptatt av noen papirer i bilen da han kjørte.

20.30 Grunnstøtte på bussholdeplass
En båt ble funnet forlatt på en bussholdeplass på Kvalavåg i Karmøy kommune. Dette var en grå Steady 320 med en Yamaha 9,9 hk motor på. Politiet etterlyser eieren. Det ble gjort funn av flere tomme bensinkanner i nærheten av båten. Dette kan tyde på at den er stjålet.

22.20 Omreisende tyveribande
Det ble meldt om grovt tyveri fra en villa i Kopervik. Dette ble oppdaget fredag kveld. Ut fra modus lukter det mobile vinningskriminelle lang vei, opplyser politiet. Det er stjålet penger og ur.

22.35 Ble fotgjenger
Føreren av en BMW ble fotgjenger etter at han ble stanset på Gard i Haugesund fredag kveld. Mannen i begynnelsen av 30-årene hadde da kjørt fra Sveio mot Haugesund og foretatt mist tre stygge forbikjøringer. Han er anmeldt for uaktsom kjøring og fratatt førerkortet.

22.55 Promillekjøring i Sveio
En mann i slutten på 50-årene ble tatt mistenkte for promillekjøring i Sveio. Han ble tatt med til Haugesund for blodprøvetaking.

00.23 Redningsaksjon i Suldal
Ved Hebnes i Suldal hadde en fritidsbåt veltet og fem mann befant seg i sjøen. Båten som kantret lå ved Tveitasjøen på Hebnes. Redningsressurser ble sendt mot stedet både fra både brannvesen, helse og politi. Etter kort tid kom det melding om at alle fem var kommet seg på land. Ingen var skadet og redningsaksjonen ble avblåst.

01.52 Bråk i Haugesund
Det ble meldt om en ordensforstyrrelse på Indre kai i Haugesund og en mann i slutten av 20 årene ble innbrakt til drukkenskapsarresten. Mannen ble arrestert og satt i drukkenskapsarresten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.33 Legemsfornærmelse mot vakt
En mann i 50-årene ble pågrepet i Haugesund sentrum. Han blir anmeldt for legemsfornærmelse og trusler mot en vakt på et utested. Han nektet også å etterkomme pålegg gitt av politiet. Mannen er innsatt i varetekt.

02.43 Skadeverk på bolighus
En mann gikk amok og knuste en inngangsdør i en bolig på Karmsund i natt. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet da politiet ankom. Politiet tok i mot anmeldelse på stedet. Politiet har opplysninger om hvem gjerningsmannen er.