Menu
Politi illustrasjon

Politiloggen natt til lørdag

Det har i natt vært et ran, ruskjøring, et narkotikabeslag, flere ordensforstyrrelsene og noen episoder med høy musikk. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 26.07.2015 07:50:04

To menn i 20-årene ble ved 23-tiden lørdag kveld pågrepet og mistenkt for ran av en personer på en privat adresse i Haugesund. Ingen personer kom til skade i ranet.

En 19 år gammel ruset mann ble innbrakt drukkenskapsarresten ved 01-tiden i natt. Mannen ble funnet i Haugesund sentrum ute av stand til å ta vare på seg selv. Det ble funnet mindre mengder narkotika på manen. Etter en sjekk på legevakten ble det overnatting i kjelleren hos politiet.

To 19 år gamle gutter var uønsket på et utested i Haugesund i natt, men nektet å forlate stedet. Det oppsto en ordensforstyrrelse og politiet måtte bistå vaktene for å få dem ut. De to var hissige og utagerende, dermed fant politiet at det var best å bortvise de to fra sentrum for resten av natten.

Politiet har også i natt måtte rykke ut etter klager på støy og høy musikk fra naboer. Meldingene kom i natt inn både fra Tysvær og Haugesund. Politiet har vært på noen av stedene og sørget for at lydnivået har blitt dempet. Ingen ble i natt anmeldt i denne sammenheng.

En mann ble stoppet i Etne kjørende på en moped i rusa tilstand. Han var ruset på narkotika og ble fremstilt for en blodprøve. Han ble senere løslatt.

– Det har ellers vært noen ordensforstyrrelser og klager på høy musikk i natt, men vi må kunne betrakte natten som heller rolig, sier operasjonsleder Håkon Tornes ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Radio Haugaland søndag morgen.