Menu

Politiloggen natt til lørdag

Beslagla store mengder brennevin fra en leilighet, mange mindreårige på fest, slagsmål, innbrudd og høy musikk. Her er politiloggen for natten.

Av admin | 10.05.2014 11:29:12

21.00-00.30 Salg av brennevin
Politiet beslagla 60-70 flasker brennevin fra en leilighet i sentrum av Haugesund. To mann er satt i varetekt. Ytterligere to er mistenkt. De er alle avhørt og dimittert. Samtlige fire har Polen som sitt opprinnelsesland. Mennene er i alderen 43 til 54 år.

23.14-01.40 Mange mindreårige på «fest» i Bøvegen på Karmøy
Nok en gang var det ansamling av ungdom i og utenfor et hus tilhørende en godt voksen mann på Salhus. Etter at politiet måtte oppsøke stedet to ganger grunnet meldinger fra naboer, ble hus og området tømt for ungdom. En hel del mindreårige var på stedet – noen løp fra stedet ved politiets ankomst. Dette er en sak som vil bli fulgt opp i ettertid.

01.15 Fest avsluttet i Ørpetveitsvegen
Etter klage på støy med full og høy musikk ble en politipatrulje sendt til en leilighet i Ørpetveitsvegen. Festen ble avsluttet og leiligheten tømt. Beboerne fikk pålegg om å stanse musikken for resten av natta.

02.50 Bortvist fra Indre kai
En 32 år gammel mann oppførte seg dårlig og ble bortvis fra indre kai i Haugesund.

03.00 Slagsmål i Leirvik
Tre patruljer måtte rykke ut da det ble meldt om at ti personer var involvert i et slagsmål ved taxiholdeplassen på Leirvik. Det viste seg å være to menn av utenlandske statsborgerskap som hadde kastet en dame i bakken. Mannen som hadde et forhold til denne damen hadde reagert og det oppstod tumulter. De to mennene ble bortvist og de resterende tok drosje derfra. Ingen sak er så langt opprettet.

03.43 Grovt tyveri fra bolighus på Sagvåg
To personer løp fra huset da de kom hjem. Gjerningspersonene hadde tatt seg inn via en ulåst dør og stjålet diverse datautstyr. Politipatruljen kjørte til stedet for åstedsundersøkelse og søk etter tyvene. Søk ble uten resultat. Sak er opprettet på forholdet og saken etterforskes i ettertid.

04.45 Fest med høy musikk

En politipatrulje kjørte til stedet etter klager på høylytt festing i området ved Haugesund stadion. Gjestene ble sendt hjem og beboer ble gitt en advarsel.

Av Egil M Solberg | 10.05.2014 kl.11:29