Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 03.11.2012 09:04:41

0106    BRANN I BOLIG ETTER LYNNEDSLAG, 4280 SKUDENESHAVN.
Utrykning fra nødetatene. Politiets patrulje som var i Skudeneshavn observerte et kraftig smell og lysglimt like før brannmeldingen. Familien på 4 som bodde i huset opplyste at de våknet av et vannvittig smell før det begynte å brenne. Lysbrytere var sprengt og strøminntak/sikringsskap var blåst ut. Kl 0117 meldte politiets patrulje at det brant kraftig på taket, at brannvesenet ikke hadde kontroll, men at personene som bodde der var kommet seg ut av huset. Kl 0204 meldte politiets patrulje at brannvesenet hadde kontroll på stedet – men det var store skader på huset.

0115    BERUSET PERSON – GÅGATA, HAUGESUND SENTRUM.
Mann i 40 årene innbrakt til drukkenskapsarresten etter først å være tilsett av lege, da han var så beruset av alkohol at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Ingen anmeldelse – men spartansk overnatting med tilsyn.

0305    ORDENSFORSTYRRELSE, INDRE KAI,  5527 HAUGESUND.
Patrulje innbrakte mann i begynnelsen av 20 årene som var meget beruset av alkohol, hadde laget bråk med vakter på et utested, og da politiets patrulje ville vite hvem han var – nektet han å oppgi dette. Mannen anmeldt og innsatt i drukkenskapsarrest.

0210    KJØRING I RUSPÅVIRKET TILSTAND M.V., 5430 BREMNES.
Patrulje stanset mann i midten av 20 årene som kjørte personbil til tross for at han fremstod som påvirket av annet enn alkohol. Det ble funnet en del tabletter på mannen som var av den sorten som er reseptbelagte og var ikke foreskrevet ham. Han ble anmeldt, utvidet blodprøve tatt og førerkort beslaglagt.

0230    TYVERI AV GITAR, 5417 STORD.
Spillemann som er en del av et band, og som hadde underholdt på utested i Stord sentrum ble nok noe fortvilet da han oppdaget at gitaren hans var stjålet. Dersom noen har sett tyven bærende på en gitar fra ca kl 0100 og ut over natten, så er spillemann og politi interessert i det.

0350    KJØRING I RUSPÅVIRKET TILSTAND M.V, 5527 HAUGESUND.
Patrulje fra Utrykningspolitiet meldte at de hadde stanset personbil med 2 menn i, der mannlig fører i slutten av 20 årene fremstod som påvirket av annet rusmiddel enn alkohol. Eier av bilen, mann i midten av 30 årene var passasjer, og således ble begge mennene anmeldt, men utvidet blodprøve kun av fører som aldri har hatt førerkort.

Relativt mange meldinger om beruselse, med eller uten støy – der  politiet må til stedet for å løse problemer – uten at forholdene anmeldes.

Av POLITIET: Svein Roald Vikse | 03.11.2012 kl.09:04