Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt tidsrommet natt til lørdag.

Av admin | 28.07.2012 08:18:50

Kl. 0100 kom det melding fra Tysvær om at noen hadde tent bål. Sendte opp raketter. Det var og mye støy fra stedet. Politiet kjørte til stedet- Roet ned sammenkomsten.

Kl. 0130 ble det meldt fra Leirvik om full fest i en bolig. Mye støy. Politiet rykket ut til stedet. Rolig ved politiets ankomst.

Kl. 0145 måtte politiet rykke ut til et utested på Bremnes der en mann i beruset tilstand hadde angrepet vaktene. Vedkommende ble kjørt til arresten i Haugesund der han blir sittende til lørdag morgen. Han blir sansynligvis presentert et forelegg før løslatelse

Kl. 0210 ble det meldt om slossing på et utested på indre kai. En mann ble slått i bakken. Kjørt i ambulanse til legevakt. Gjerningsmann ble ikke funnet.

Kl. 0221 ble det meldt om ansamling av biler og ungdommer på parkeringsplassen ved meny i Karmsundsgaten. Naboer fikk ikke sove. Politiet til stedet og og påla samtlige å kjøre bort.

Kl. 0250 ble det meldt om høy musikk og festbråk fra en leilighet nord i sentrum av Hgsd. Politiet til stedet og påla festdeltakerne om å roe seg ned. Noe som ble etterkommet

Kl.0305 ble en mann innbrakt fra utested på indre kai der han nektet å forlate stedet etter at han ble bortvist av vaktene. Han ble og best om å forlate stedet av politiet gjentatte ganger. Mannen nektet. Han var åpenbart beruset. Satt i arrest. Anmeldt for ikke å ha fjernet seg på ordre fra politiet.

Kl. 0540 ble en bilist stoppet av en politipatrulje på Hasseløy. Vedkommende framsto som ruset på narkotika. Utvidet prøve tatt før dimittering. Vedkommende samtykket til førerkortbeslag.

Kl. 0610 ble en bilist stoppet av politiet i sentrum. Vedkommende kjørte uten førerkort. Blir anmeldt.

Av POLITIET: Oddvar Olsen | 28.07.2012 kl.08:18