Menu

Politiloggen natt til lørdag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til lørdag.

Av admin | 07.07.2012 05:55:52

Ordensforstyrrelse – Skånevik
Kl 2300 ble to menn, begge i 20 årene, anmeldt for ordensforstyrrelse i Skånevik sentrum. Den ene ble innsatt i dr.arrest og den andre ble kjørt til sykehuset hvor han ble innlagt til observasjon pga mulig hjernerystelse.

Beruset mann som sov i busskur – Haugesund
0030 fikk politiet melding om en beruset mann som lå og sov på et busstopp i Haugesund. Manne på 19 år ble plukket opp av politiet og kjørt hjem til familien sin.

Væpnet oppdrag – Karmøy
Kl 0050 fikk politiet inn flere meldinger om at folk hadde observert en ung mann med et to hånds våpen like ved Sevland barneskole. Mannen med våpen hadde pekt med dette mot en annen mann som lå på bakken.

Ut i fra disse opplysningene rykket politiet ut bevæpnet.  Kl 0122 hadde politiet kontroll på to gutter hvorav den ene bar på en tro kopi av en AK47. Begge guttene innrømmet at det var de to som hadde lekt seg med våpenet.

Guttene på 14 og 17 år ble kjørt hjem til sine foresatte og må påregne å bli innkalt til samtale hos politiet. Guttene blir anmeldt for brudd på våpenloven.

3 anmeldt for ordensforstyrrelse – Skånevik
Kl 0150 måtte politiet og vakter på stedet skille tre kamphaner som sloss i Skånevik sentrum. Alle tre blir anmeldt for ordensforstyrrelse og kan vente seg et forelegg i posten. Mennene var i 20 årene.

Lyngbrann – Kopervik
Kl 0150 fikk politiet melding om lyngbrann like ved avkjøringen fra Sundsvegen og inn til Fotvannet. Brannmannskaper og politiet rykket ut. Brannen ble slukket etter kort tid. Det ble funnet noe som kan minne om fyrverkeri rester på stedet. Politiet har opprettet sak på brannen og ønsker tips dersom folk har opplysninger.

Beruset dame – Haugesund
Kl 0154 ble en dame i 20 årene tatt vare på av politiet og får sove rusen ut i arresten.

Ordensforstyrrelse – Haugesund
Kl 0330 ble en mann i 20 årene innsatt i drukkenskapsarrest. Han vil bli anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

Beruset mann – Haugesund
Kl 0330 ble en mann kjørt til legevakten for sjekk før han fikk sove rusen ut hos politiet.

Av POLITIET: Norunn Byrknes | 07.07.2012 kl.05:55