Menu

Politiloggen natt til fredag

Promillekjøring, bråk, skadeverk, tyveri, innbruddsforsøk, ordensforstyrrelse og røykutvikling. Her er politiloggen for natt til fredag.

Av admin | 12.12.2008 06:05:48

Promillekjøring ? Vindafjord

Kl 2014 fikk politiet melding om promillekjøring i Sandeid. En mannsperson, 51 år, ble fremstilt for lege og blodprøve er sikret.

Bråk og skadeverk ? Haugesund

Kl 2214 fikk politiet melding om at det hadde vært bråk og slagsmål i og ved en leilighet på Hasseløy. En del inventar skal være ødelagt. Gjerningsmennene hadde forlat stedet, men fornærmede skal kjenne identiteten til noen av gjerningsmennene.

Tyveri ? Tysvær

Kl 0000 fikk politiet melding om at en tilhenger med en blå ATV var stjålet fra en bopel i Førdesfjorden. Tyveriet skal ha skjedd mellom kl 1600 og 1630 torsdag.

Innbruddsforsøk ? Karmøy

Kl 0037 fikk politiet melding om at en mannsperson forsøkte å bryte seg inn i en leilighet i Kopervik. Personen forsøkte å ta seg inn via to dører, men da han ikke klarte dette gikk han videre til neste hus. Politiet har søkt etter gjerningsmannen uten å finne han. Gjerningsmannen var iført blå jakke, hvit hettegenser og caps.

Ordensforstyrrelse ? Sauda

Kl 0058 fikk politiet melding fra et utested i Sauda at en gjest var i ferd med å kaste rundt på stoler. Da det ble ringt til politiet forlot gjesten stedet. Utestedet stengte deretter ved ordinær stengetid kl 0100.

Røykutvikling ? Haugesund

Kl 0200 fikk politiet melding fra brannvesenet om røykutvikling i en bolig i Astreavegen. En pute på en kjøkkenstol ulmet og avgav røyk.

Av POLITIET: Odd Magne Haaversen | 12.12.2008 kl.06:0