Menu

Politiloggen natt til 3. juledag

Det har som vanlig vært mye folk ute på byen den 2.juledag. Noe som har ført at det har vært travelt for politiet med mye fyll og bråk. Her er politiloggen for natt til 3.juledag.

Av admin | 27.12.2008 13:13:25

Ordensforstyrrelse ? Karmøy

Kl 0109 fikk politiet melding om at det hadde vært et slagsmål i gågaten, Kopervik. Politiet har sikret seg navn på en del av de som var involvert.

Ordensforstyrrelse ? Haugesund

Kl 0110 fikk politiet melding om en mannsperson som sloss på et utested i sentrum. Beruset mannsperson, 35 år, skal ha slått ned en person. Gjerningsmannen ble innsatt i politiets arrest og han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Promillekontroll ? Stord

Politiet avholdt en promillekontroll på Vadbakken mellom kl 0100 og 0200. 9 bilførere ble kontrollert. Ingen kjørte med promille.

Promillekontroll ? Sauda

Politiet avholdt en promillekontroll i Sauda sentrum rundt kl 0200. 14 bilførere ble kontrollert. Ingen kjørte med promille.

Ordensforstyrrelse ? Haugesund

Kl 0153 fikk politiet melding om at en person var slått ned utenfor Edda kino. Fornærmede ble kjørt til sykehuset av ambulanse for kontroll. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet da politiet kom dit.

Legemsfornærmelse ? Haugesund

Kl 0222 ble politiet kontaktet av en person som var slått i ansiktet utenfor et utested i sentrum. Fornærmede vil anmelde saken. Identiteten på gjerningsmannen er kjent.

Legemsbeskadigelse ? Haugesund

Kl 0222 fikk politiet melding om at en mannsperson var blitt slått i ansiktet utenfor et utested i sentrum. Fornærmede ble kjørt til sykehuset av politiet. Fornærmede har fått brudd i nesen. Politiet har sikret seg navn på aktuell gjerningsmann.

Av POLITIET: Odd Magne Haaversen | 27.12.2008 kl.13:1