Menu

Politiloggen natt til 2. juledag

Det ble en rolig dag for politiet 1. juledag, men natt til 2. juledag fikk politiet nok å gjøre igjen. Her er politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av admin | 26.12.2008 11:46:26

Kl. 0010
Melding om hærverk og flaskeknusing i en oppgang i bolig i Austmannavegen, Haugesund. Like etterpå meldt om at gjerningsmennene kjørte fra stedet. De ble etter en stund stoppet av politiet og både fører og bilfører ble fremstilt for blodprøvetaking da det var mistanke om kjøring i alkoholpåvirka tilstand. Fører erkjente forholdet og bileier erkjente at han hadde lånt bilen bort til føreren selv om han var klar over at denne var påvirka av alkohol.

0045
Fortvilet dame med små barn melder om høg musikk fra fest hos naboen. Festarrangøren oppringt og han lovet å dempe musikken. Kl. 0425 innkom det imidlertid ny melding angående samme huseier. Denne gangen fikk han besøk av politiet og ble i klare ordelag forklart hva som måtte til for å unngå anmeldelse.

0100
Utested i Haugesund melder at de har tatt hand om en overstadig berusa dame (29år). Da politiet kom til stedet var også venner av dama dukka opp og de tok vedkommende med seg hjem.

0215
Ny melding om høg musikk. Nå fra boligfelt ved Leirvik, Stord. Også her fikk festdeltakerne besøk av politiet og naboene fikk etter dette en roligere natt.

Av POLITIET: Bjørn Asgeir Alvseike | 26.12.2008 kl.11:4