Menu

Politiloggen natt til 1. januar

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til 1. januar.

Av admin | 01.01.2010 08:16:09

I løpet av kvelden og natten har politiet mottatt ikke mindre enn 10 enkeltstående meldinger om at hunder har stukket av fra eierne.

2330 Legemsfornærmelse, Kopervik, Karmøy.
En 18 år gammel mann ble pågrepet for vold mot sin kjæreste på 16 år. Da han skulle pågripes satte han seg kraftig til motverge og måtte legges i bakken og påsettes håndjern. Mannen er innsatt i varetekt og vil bli avhørt i løpet av dagen.

0030 Utforkjøring, E39 Heiane, Stord.
En personbil havnet utfor veien og inn i en stolpe på E39 ved Heiane. Bilen kjørte sørover og i en venstrekurve havnet bilen utfor veien. Fører en mann på 31 år ble av ambulanse kjørt til Stord sykehus pga smerter i nakken.

0048 Legemsfornærmelse, Haugesund sentrum.
En 19 år gammel mann ble innbrakt fra sentrumsgatene etter at han i beruset tilstand hadde slått til en person. 19 åringen ble satt i drukkenskapsarrest og vil bli avhørt i løpet av dagen.

0050 Legemsfornærmelse, Haugesund sentrum.
En gutt på 16 år ble påtruffet av politiet rett etter at han var slått ned av en for han ukjent mann. Kort etter kunne politiet pågripe en 17 år gammel gutt, som hadde tatt tilhold i en leilighet i nærheten. En 20 år gammel mann ble også tatt med fra samme leilighet etter at han la seg opp i politiets arbeid og fremsatt drapstrusler mot politiet. Fornærmede fikk trolig brukket nese.

0140 Full dame, Haugesund sentrum.
En dame på 24 ble kjørt til Hgsd sykehus og lagt inn etter at hun ble funnet overstadig beruset i sentrum.

0210 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
3 personer ble innbrakt fra sentrum etter at de hadde slåss med hverandre. Alle er anmeld og vil bli avhørt i løpet av dagen. De 3 er 47,32 og 30 år.

0320 Legemsfornærmelse, Haugesund sentrum.
En 20 år gammel mann ble kjørt til Hgsd. Sykehus etter at 3 ukjente hadde slått til ham. Politiet søkte etter gjerningsmennene uten å finne dem. Saken er anmeldt.

0345 Fest over styr, Haugesund.
2 menn på 21år ble innbrakt fra nordre bydel etter at en fest hadde gått over styr. Også en mann på 21 år ble tatt hånd om av helsevesenet etter et fall med påfølgende hodeskade.

0350 Ordensforstyrrelse, Stord.
En gutt på 19 år ble satt i drukkenskapsarrest etter å ha vært i slagsmål med sin far. Sak er opprettet.

0350 Ordensforstyrrelse, Stord.
En 25 år gammel mann ble innbrakt fra Stord etter at han hadde laget problemer på bopel. Da politiet kom satte han seg kraftig til motverge og måtte påsettes håndjern. Innsatt i drukkenskapsarrest.

0510 Brann i kontainer, Haugesund sentrum.
Brannvesenet meldte om brann i 2 bosskontainere i Apotekersmuget i Haugesund sentrum. Brannene ble raskt slukket- ukjent brannårsak.

0615 Ordensforstyrrelse, søndre bydel, Haugesund.
En 48 år gammel mann ble pågrepet på bopel etter at han i beruset tilstand hadde oppført seg truende mot en 48 år gammel kvinne. Mannen hadde blant annet truet kvinnen med kniv. Mannen er innsatt i varetekt.

0655 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum.
3 personer innbrakt fra sentrum etter at de hadde vært i slagsmål med hverandre. I skrivende stund er saken enda ikke avklart med hensyn til alder m.m.

Av Egil M Solberg | 01.01.2010 kl.08:1