Menu

Politiloggen mandag kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt mandag kveld.

Av admin | 16.07.2012 22:50:16

1945 – 17-årig gutt saknet – Åkrehamn, Karmøy
Det pågår søk etter en 17 år gammel gutt i Åkrehamn på Karmøy. Han forsvant fra hjemmet i Åkrehamn ca kl. 1400. Gutten er ca 175 cm høy, kraftig kroppsbygning, har lyst kortklippet hår og var iført en grønn collegegenser og sorte joggebukser da han forlot hjemmet. Han var barbent, hadde verken med seg mobiltelefon eller penger. Det vil utover natten pågå leting med mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og politiet. Hovedredningssentralen på Sola er involvert. Arbeidet ledes lokalt fra Røde Kors huset i Åkrehamn.

2119 – Brann – Haugesund
I Strandgata 108, det vil si i smauet mellom Strandgata og oppholdsstedet for rusmisbrukerne under Risøy bro, oppdaget en politipatrulje røykutvikling. Det har vært brann i et uthus og det er muligens også røyk og vannskader i tilknyttede bygg. Det er ikke informasjon om at noen er skadd. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

Åstedsundersøkelse vil tidligst bli foretatt tirsdag. Brannvesenet driver nå med etterslukking. Politiet har tatt opp forklaringer fra vitner på stedet. Saken etterforskes videre av Haugesund politistasjon.

Av POLITIET: Jarle Utne-Reitan | 16.07.2012 kl.22:50