Menu

Politiloggen mandag kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt mandag kveld.

Av admin | 10.07.2012 10:17:31

Politiet etterlyser eier/fører av bil.
Kl 1635, FV47 ved Brekke på Karmøy inntraff trafikkuhell. Den ene bilen, en sølvgrå Toyota Rav, kom over i motsatt kjørebane og støtte der sammen med annen bil, sort VW Transporter. Eier av VW gjorde unnamanøver for å unngå front mot front. Fører av Toyota kjørte videre uten å gi seg til kjenne. Skader venstre side på begge kjøretøyene.
Om fører/eier av Toyota ikke melder seg for politiet i løpet av mandag kveld vil forholdet bli anmeldt. Om noen skulle gjøre obs av en sølvgrå Toyota Rav med ferske skader venstre side bes de ta kontakt med politiet på tlf 02800.

Kjøring i påvirket tilstand Haugesund
Patrulje pågrep kvinne 47 år i sørøstre bydel kl 1955. Hadde da kjørt bil fra Bleikmyr området. Blåste til over grenseverdi. I tillegg mistanke om inntak av medisiner. Tatt med for utvidet blodprøve. Nøkler til bil tatt i forvaring før dimittering.

Ordensforstyrrelse privat sted Haugesund
Kl 2120 innkom melding om mann som hadde falt ned trapp i Hgsd sentrum etter krangel med familiemedlemmer. Politi og amb til stedet. Mannen hadde brystsmerter og var noe blodig. Hadde vært bevisstløs. Var påvirket av annet enn alkohol. Kjørt akuttmottaket sykehuset.

Høy musikk Etne
Klage på høy musikk i Etne sentrum. Patrulje sendt til stedet. Musikk dempet og påklagde fikk en aller siste mulighet. Neste klage vil medføre anmeldelse og beslag av musikkutstyr.

Av POLITIET: Håkon Tornes | 10.07.2012 kl.10:17