Menu

Politiloggen mandag kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt mandag kveld.

Av admin | 24.05.2010 23:51:46

Trafikkontroll ? fart og verneutstyr
Politiet avholdt flere trafikkontroller i løpet av ettermiddagen og kvelden.

Mellom kl. 14 og 16 hadde UP en fartskontroll i 60-sonen, E134,  i Øvre Vats. 11 forenklete forelegg ble utstedt ? høyeste hastighet var 85 km/t.

UP hadde også en kontroll på  E39 i 60 sonen på Haukås i Tysvær. Her ble det utstedt 9 forenklede forelegg ? høyeste hastighet var 80 km/t..

På E134 i Ølensvåg, Vindafjord, og E39 ved Sandvikvåg, Fitjar, ble det avholdt verneutstyrskontroll, men der ble det ingen reaksjoner.

Redningsoppdrag/Søk etter savnet ? Auklandshavn, Sveio
Kl. 1935 fikk politiet telefon fra en 18 år gammel gutt som sa han hadde kommet bort fra merket sti mellom Auklandshavn og Emberlandsnipen – og nå visste han ikke hvor han var og han fant heller ikke vegen tilbake til stien. Han ble i første omgang bedt om å ta ut en kurs og bevege seg i en bestemt retning over en viss tid, men det viste seg at han ikke klarte å finne noen sikre holdepunkt. Dermed ble det iverksatt søk. Røde Kors stilte med 10 mannskaper og Norske Redningshunder sendte 3 ekvipasjer til stedet. Hovedredningssentralen sporet mobiltelefonen til den saknede til området Slettafjellet ? Tindafjellet. Politiet kjørte mot Tjernagel og videre mot Auklandshavn. I dette området valgte en å ha sirene på for å se om den saknede kunne høre den ? og det gjorde han.

Den saknede begynte å bevege seg mot lyden. En polititjenestemann gikk ut i terrenget og kunne etter kort tid lokalisere gutten. 

Alt stod bra til med ham ? kun litt forfrossen. 

Oppblåsbar flytevest funnet i båthavna ved Kopervik Auto, Karmøy
Kl. 2125 ble det meldt fra båthavna ved Kopervik Auto at en oppblåsbar flytevest var funnet i sjøen. Vesten var gul-oransje av farge. Det var flere båter i båthavna, men ingen kjente til vesten. Det ble ikke iverksatt noe videre søk.   

Flytevesten oppbevares ved Karmøy lensmannskontor. 

Husbråk  ? STORD
Kl. 2210 rykket politiet ut til en husbråksituasjon på Stord. Uavklarte forhold rundt fordeling av diverse gjenstander etter samlivsbrudd synes å være årsaken.

Situasjonen var amper, men den roet seg etter hvert.

Av POLITIET: Svein Sørensen | 24.05.2010 kl.23:51