Menu

Politiloggen mandag formiddag

Arbeidsulykken på Kolstøneset har preget politiets arbeid mandag formiddag. Her er politiloggen.

Av admin | 09.06.2008 11:43:12

Kl 0800 Tyver i av båt på tilhenger, Frakkagjerd
En Rana 530 med rød kalesje påmontert en 40 HK Eivindrude påhengsmotor, som stod parkert på tilhenger ved firma Budeng og Vik i Frakkagjerd, er stjålet i løpet av helgen.

Kl 0817 Grovt tyveri, Hamrane, Førresfjorden
Firma Åse landbruk melder at det i løpet av helgen har vært innbrudd og tyveri fra firma, bl.a har uvedk. vært inne i en utstillingstraktor, og stjålet div. deler til denne.  Åstedet vil bli undersøkt av Politiet i løpet av formiddagen.

Kl 0900 Fremstilling varetekt, Haugesund tinghus
En 38 år gammel mann fra Haugesund, som ble pågrepet om kvelden den 6.6 etter en voldsepisode i Haugesund sentrum, vil i dag bli fremstillt for varetektsfengsling.

Kl. 1015 Arbeidsulykke, Kolstøneset, Karmøy
Politiet mottok melding om arbeidsulykke ved karmsund maritim kl 1015 og rykket ut sammen med ambulanse og brannvesen.  To personer ble funnet bevisstløse i forbindelse med arbeid  i en lekter som lå i tørrdokk på stedet.  Gjenopplivning ble igangsatt på begge de to.  Nr 1 var i live, men bevisstløs og er fløyet i luftambulanse til Stavanger univ. sykehus.  Nr 2 ble bekreftet død på stedet kl 1050. Begge var ansatte ved bedriften.  Øvrige opplysninger om de to vil foreløpig ikke bli offentliggjort. Politiet vil sammen med arbeidstilsynet foreta etterforskining for å fastslå årsak til ulykken. Brannvesenet har søkt igjennom lekteren, og det befinner seg ikke flere personer inne i denne.

Av POLITIET: Torger Stødle | 09.06.2008 kl.11:4