Menu

Politiloggen lørdag morgen

Det har vært en travel natt for politiet i natt. Her er politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av admin | 06.12.2008 08:48:08

Kl 2330 Skadeverk – knust bilrute, Kaigata i Haugesund
Et vitne observerte 2 gutter knuse vinduet i en parkert bil, og sprang deretter fra stedet. Søk etter guttene uten resultat i kveld. Etterforskes videre.

Kl 0005 Ordensforstyrrelse, SAS Park hotell, Haugesund
Betjeningen ved hotellet ber om bistand til å få fjernet en krakilsk beruset kvinne fra hotellet. Politiet til stedet og innbringer en kvinne i 20 årene fra Haugesund.  Kvinnen var beruset og svært utagerende.  Innsatt i drukkenskapsarrest og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, samt forulemping av tjenestemenn.  Spesiellt en kvinnelig Politibetjent fikk verbalt gjennomgå på det groveste.

Kl 0031 Tyveri, Sauda Fjordhotell camping
Betjeningen meldte at flere myntautomater var brutt opp på stedet. Politiet pågrep like etter en mann i 20 årene bosatt i Sauda for forholdet.  Mannen har erkjennt forholdet i avhør.

Kl 0045 Promillekjøring, E134 Isvik i Skjold
En politipatrulje stanset mistenkte for kontroll, da de mistenkte at fører kunne være beruset. Bilfører var en mann i 30 årene fra Vikedal.  Tatt med til Haugesund politistasjon hvor det ble tatt utåndingsprøve (intoxiliser).  Denne viste at mannen hadde en promille på 0,8.  Vedk. kjørte også uten gyldig førerkort, da dette tidligere er inndratt for promillekjøring.

Kl 0150 Gutenberg pub, Åkrehamn
Betjeningen ved stedet ba om bistand til å få fjernet ei beruset jente som ble bortvist av stedets vakter, da hun var for ung.  Politiet til stedet og tok hånd om ei 17 år gammel beruset jente.  Jenta vil bli anmeldt for å nekte å oppgi personalia til Politiet, samt for å ha sparket til en av tjenestemennene i leggen.  Hun ble overlatt til familie, som tok hånd om henne.

Kl 0210 Brann i bil, Lysskar i Haugesund
Politi og Brannvesen mottok melding om brann i parkert bil i Lysskar.  En bil var i full fyr ved ankomst, og en annen (campingbil) som stod ved siden av ble påført div smelteskader. Den utbrente bilen er inntauet for videre tekniske undersøkelser.  Brannårsak foreløpig ukjent. Det lyktes ikke å komme i kontakt med bileier i natt.

Kl 0213 Trafikkuhell m/ matreiell skade, Spannavegen i Haugesund
AMK sentralen og Politiet mottok melding fra vitner som hørte et kraftig smell, og deretter så en bil kjøre av veien like ved Rossabø skole.  Bilen ble liggende på taket ned mot undergang/gangvei på stedet.  Da første vitne kom bort til bilen hadde fører av bilen allerede stukket fra stedet.  I forbindelse med uhellet ble det påført store skader på et autovern, en lysmast. Søk med politihund førte til at en mann i 20 årene ble pågrepet i en leilighet ca 1 km unna.  Div spor på vedk., samt at hunden fant ham medførte at vedk. valgte å tilstå forholdet.  Han hadde tyvlånt bilen av en kamerat.

Kl 0250 Slagsmål, Ryfylke fjordhotell, Sand
Betjeningen ved hotellet ba om bistand i forbindelse med at flere personer slåss på stedet. Politi til stedet og snakket med partene.  En kameratgjeng fra Stavanger hadde røket uklar med en kamratgjeng fra Suldal, noe som medførte div. håndgemeng.  Ingen av partene nenvverdig skadet, og ønsket ikke å forfølge saken videre.

Kl 0410 Uønsket person, Tormods veg, Haugesund
En kvinne opplyste at hun var blitt oppsøkt av en beruset kvinnelig bekjent, som hun ikke ønsket å ha på stedet.  Kvinnen nektet å gå når melder ba henne om det. Politiet til stedet og fjernet kvinnen.

Kl 0527 Husbråk, Åkrehamn
Melder ba om bistand fra Politiet da ektemannen var beruset og hissig.  Begynnte å knuse div flasker og innventar, slik at melder søkte tilflukt hos en nabo.  Hun var bekymret for to barn som lå og sov i huset. Politiet til stedet og forsøkte å snakke med mistenkte, men vedk. roet seg ikke til tross for Politiets ankomst.  Mann i 40 årene innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.

Av POLITIET: Torger Stødle | 06.12.2008 kl.08:4