Menu

Politiloggen lørdag kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt lørdag kveld.

Av admin | 15.07.2012 01:08:11

2000 – Mann pågrepet for trusler – Haugesund
I formiddag meldte en huseier i Haugesund om at han hadde varslet oppsigelse til en leieboer som leide hans kjellerleilighet. Dette hadde medført at han hadde fått stukket hull på 4 bildekk fordelt på to biler og leietakeren hadde truet husverten med at han skulle sette huset i brann mens huseier, hans ektefelle og deres barn på 1 år sov.

Vi har hatt en patrulje hos fornærmede og tatt opp forklaring. Leieboeren er pågrepet og innsatt i sentralarresten. I morgen vil han i politiavhør få legge frem sin side av saken. Leietakeren er en mann i 30-årene som er kjent av politiet fra tidligere, blant annet er han domfelt for trusler. Saken vil bli etterforsket av Haugesund politistasjon.

2045 – Mann pågrepet for legemsfornærmelse – Haugesund
Politiet ble tilkalt til den såkalte ”kommunegården” på Hauge i Haugesund etter at en mann i slutten av 30-årene hadde blitt skutt i foten med et luftgevær. Hendelsen skjedde da mannen var i et fellesområde mellom boligblokkene på stedet og holdt på å kappe et tre. Han merket da at han ble skutt på og kunne se gjerningsmannen.

Politiet oppsøkte gjerningsmannens leilighet. Han ble pågrepet og luftgevær og ammunisjon ble beslaglagt. Gjerningsmannen, en mann i midten av 20-årene, sitter nå i sentralarresten og vil bli avhørt søndag. Både offer og gjerningsmann er kjent av politiet fra tidligere. Saken vil bli etterforsket av Haugesund politistasjon.

Av POLITIET: Jarle Utne-Reitan | 15.07.2012 kl.01:08