Menu

Politiloggen lørdag kveld

Politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt lørdag kveld.

Av admin | 09.01.2010 21:08:48

1849 Pipebrann, Veldetun, Karmøy
Brannvesenet meldte om pipebrann i et bolighus på Karmøy. Politi og brannvesen rykket ut. Brannen ble slukket kl. 1901, uten dramatikk. Det ble ikke meldt om personskader eller røykskader i huset. Eldre ektepar som bodde i huset.

1901 Brann, Aksnesstranda
Melding til brannvesenet om at en bil som stod i brann ved Aksnesstranda. Da politi og brannvesen kom fram viste det seg at noen hadde dumpet en haug med søppel og tent på. Ingen bil. Brannvesenet hadde ikke gitt tillatelse til brenning av søppel. Slike tillatelser blir heller ikke gitt etter mørkets frembrudd. Politiet klarte etter kort tid å spore opp synderen som vil bli anmeldt.

1927 Trafikkulykke, E39, Førland, Tysvær.
Melding om trafikkulykke på E39 ved avkjøringen til Førland. Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til stedet. 2 kjøretøy og til sammen 7 personer involverte. Alle sendt til legevakt for sjekk. Lettere skader. Politiet foretar åstedsundersøkelse og vil gjennomføre avhør for å fastslå årsakssammenhengen.

2015 Grovt tyveri fra bil, Haugesund
Løpet av lørdag ettermiddag/kveld har det vært innbrudd i en bil i Haugesund sentrum. Tyven har fått med seg løsøre av mindre verdi. Politiet har vært på stedet og utført åstedsundersøkelse. Sak opprettet.

2042 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum
44 år gammel mann innbrakt fra Haugesund sentrum etter å ha laget bråk i beruset tilstand. Innsatt i arresten. Anmeldt for ordensforstyrrelse.

2212 Mann i snøen, Haugesund sentrum
53 år gammel mann funnet liggende i snøen nord i Haugesund sentrum.
Politipatrulje hjalp mannen hjem. Mannen hadde ikke ligget lenge og var kald, men ikke nedkjølt.

Av POLITIET: Tore Frøyland-Jensen | 09.01.2010 kl.21:0