Menu

Politiloggen lørdag ettermiddag og kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt lørdag ettermiddag og kveld.

Av admin | 07.07.2012 21:48:25

Føring av båt med promille Indre kai Hgsd.
Kl 1550 Politiet fikk melding om båt som la til indre kai i Haugesund hvor fører fremstod som beruset. Patrulje sjekket fører som blåst langt over lovlig grenseverdi.

51 år gml mann hjemmehørende på fastland Karmøy var fører av ca 30 f snekke. Tatt med for blodprøvetaking. Deretter dimittert. Straffesak opprettet.

Funn av kostbar sykkel i Kopervik
Kl 1555 Melding om funn av en sykkel bak en trafokiosk i området Gofarnes i Kopervik. Formentlig en veldig kostbar sykkel av merke ”Rock Rider”. Da politiet ikke kan se at en slik sykkel er meldt stjålet ønsker vi tips om hvem eier er.

Løshunder bitt sau i Auklandshamn

Kl 1600 Melding om 2 stk løshunder formentlig av rasen Dachs jagde sauer. Bitt og skadet en av sauene. Hundene blir tatt i forvaring. Foreløpig ukjent eier.  Politipatrulje til stedet for undersøkelse og oppretter sak på forholdet. Hundeeier kan forvente seg reaksjon fra påtalemyndigheten. Ev også erstatning til eier av sauen.

1930 Ansvarlig for hundene meldte seg. Kom til enighet med eier av sauene om å ordne opp seg imellom. Blir ingen politisak.

Innbrudd/ordensforstyrrelse Sauda

2125 Melding om at en person hadde brutt seg inn i en leilighet i Sauda. Da det var en hel del personer til stedet som la mannen i bakken for siden å kaste ham ut.
Plukket opp av politiet. Blir kjørt til Hgsd og innsatt i drukkenskapsarrest. Anm for ordensforstyrrelse.

Av POLITIET: Håkon Tornes | 07.07.2012 kl.21:48