Menu

Politiloggen lørdag ettermiddag

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt lørdag ettermiddag.

Av admin | 30.01.2010 15:54:33

Haugesund ? legemsbeskadigelse
Kl. 0800 meldte en 40 år gammel kvinne at hun var blitt slått og dyttet i forbindelse med at hun hadde vært på en fest i natt. Påført kutt og mulig ribbensbrudd. En 44 år gammel mann ble ca kl. 1200 pågrepet, og blir avhørt i saken senere i dag. Kvinnen ble behandlet for skade ved Haugesund sykehus.

Haugesund ? trafikkulykke m/personskade
Kl. 0815 ble det meldt om trafikkulykke i Skjoldavegen v/Eivindsvantnet. En 54 år gammel kvinne ble brakt til legevakten for behandling. Ikke alv. skadet. To biler var innblandet i uhellet. Fører av den andre bilen en 24 år gammel mann kom over i motsatt kjørebane og kolliderte med møtende bil. I den var en mannlig passasjer, og begge var uskadet. 

Haugesund – innbrudd og tyveri fra frisørsalong
Kl. 0900 ble det meldt om innbrudd og tyveri fra Willoch frisør i Kirkegaten. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse. Brutt opp dør. Stjålet pengebeløp fra kasseapparat, bærbar PC, og div frisørutstyr. Alt til en verdi av ca kr. 50.000,-

Tysvær ? trafikkulykke m/personskade
Kl. 1025 meldt om trafikkulykke på E 39 v/Førland. Enslig kjøretøy av veien i kurve. Ble liggende på siden. 46 år gammel kvinnelig bilfører som var ålene i bilen ble brakt til legevakten i Tysvær med lettere personskade.

Haugesund ? innbrudd og tyveri fra bil
Bakvindu i bil parkert ved indre Kai i nærheten av Amanda hotell ble knust i løpet av natta. Stjålet 1000 Egyptisk pund.

Haugesund ? innbrudd og tyveri fra frisørsalong
Kl. 1215 ble det meldt om innbrudd og tyveri fra Topline frisør i Skjoldavegen. Knust vindusrute med stein, og stjålet pengebeløp fra kasse.

Av POLITIET: Agnar Martin Austerheim | 30.01.2010 kl.15:5