Menu

Politiloggen fredag kveld

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt fredag kveld.

Av admin | 21.07.2012 10:58:16

Pågrepet med tyvegods i Hgsd

Kl 2320 ble 23 år gammel gutt pågrepet i besittelse av tyvegods sør for Hgsd sentrum. Dette kun 5 timer etter at han var løslatt fra arresten. Satt i varetekt. Sak opprette på heleri. Vil blir avhørt lørdag formiddag.

Beruset jente Åkrehamn

Kl 0005 Patrulje plukket opp beruset jente 21 år i Åkra sentrum. Ute av stand til å ta vare på seg selv. Kjørt hjem til familie.

Beruset person Vikedal

Kl 0010 Politiet tok hånd om overstadig beruset 21 år gammel gutt. Inne på området til festivalen i Vikedal. Kjørt til Hgsd og innsatt i drukkenskapsarrest for oppbevaring/”tørking”.

Beruset person søre bydel Hgsd

Kompiser ringte til politiet kl 0040 da de var bekymret for 19 år gammel gutt. Så beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv. Patrulje fremstilte ham for legevakten.

Beruset person Hgsd.

Kl 0050 Beruset mann på 54 år kontaktet politiet og ønsket hjelp. Kraftig beruset og klagde på smerter i brystet. Kjørt legevakten for sjekk, deretter kjørt hjem.

Høytlydt fest avsluttet i østre bydel Hgsd

Kl 0055 Politi måtte til leilighet da det var meldt om høytlydt fest med berusede og hissige gjester. Festen avsluttet av politiet.

Ordensforstyrrelse i beruset tilstand Vikedal

Kl 0115 Vaktene på festivalen i Vikedal måtte ta hånd om en person som i beruset tilstand ikke ville innrette seg etter vaktenes instruksjon. Slått til en av dem. Patrulje tatt hånd om personen. Samtidig med dette måtte de også ta hånd om annen overstadig beruset person. Begge kjørt til Hgsd. Førstnevnte innsatt i drukkenskapsarrest. Den andre dimittert i Hgsd.  
Førstnevnte blir anmeldt for ordensforstyrrelse og kan forvente seg et forelegg.

Ordensforstyrrelse Hgsd sentrum

Kl 0210 Politipatrulje påla beruset og kranglevoren 23 åring å forlate Hgsd sentrum for natten. Vært i klammeri med andre inne på utested på indre kai.

Ordensforstyrrelse Kopervik

Kl 0230 Melding om krangel som var i ferd med å utvikle seg til slagsmål på utested i Kopervik. Politiet kom etter hvert i kontakt med den ene parten. Hadde vært ”knuffing” og riving i skorter mellom to menn i 20 årene. Ingen ønsket å anmelde.

Legemskrenkelse indre kai Hgsd

Kl 0255 2 patruljer på indre kai pågrep mann som hadde slått en vakt på et utested. En kamerat av denne ble også innbrakt.
De to personene hadde blitt kastet ut etter bråk. Den ene ville ikke akseptere dette og svarte med å slå en av vaktene bl.a. med en flaske. Medførte kutt i leppe og sår i panne. Den andre personen hadde blandet seg inn i basketaket som oppstod. De blir anmeldt for henholdsvis legemskrenkelse og ordensforstyrrelse. Innsatt i drukkenskapsarrest.

Slagsmål på privatadresse i Åkrehamn.

Kl 0315 Melding om fire menn som slåss. Ved politiets ankomst var det rolig på stedet. Tatt opp forklaringer fra de involverte. Uvisst om noen ønsker å anmelde.
En av de involverte blir anmeldt for tyveri av visakorter som ble tatt ifra ham og tilbakelevert eier.

Høy musikk Stord

Kl 0355 Melding om fest i hage. Musikk, skråk og skrål.
Patruljen til stedet og avsluttet festen og atter opprettet natteroen for omgivelsene.

Legemskrenkelse på privatadresse Vedavågen

Kl 0425 Melding om mann som var blitt oppsøkt og banket opp av 3 menn i sin egen leilighet. Da politiet ankom var gjerningsmennene forduftet. Fornærmede kraftig mørbanket. Kjente til hvem det var. Sak opprettes og vil bli fulgt opp i ettertid.

Av POLITIET: Håkon Tornes | 21.07.2012 kl.10:58