Menu

Politiloggen fredag kveld

Knivstikking i Haugesund, vold på Torvastad, flere tilfeller av bråk i sentrum av Haugesund og brann på Veldetun. Her er politiloggen.

Av admin | 21.06.2008 08:40:42

Kl 2230 Husbråk m/vold, Torvastad
En mann i 50 årene ble pågrepet og satt i arrest etter at han i beruset tilstand hadde slått sin ektefelle.  Kvinnen ble tatt med til legevakten for sjekk etter forholdet.

Kl 0104 Legemsbeskadigelse m/kniv, Skånevik
En 20 år gammel mann fra Haugesund ble pågrepet etter at han stakk et familiemedlem i 50 årene i magen med kniv.  Fra sykehuset blir det opplyst at tilstanden til den skadde er alvorlig, men stabil.
Flere personer var vitner til hendelsen.

Kl 0120 Ordensforstyrrelse, Indre kai, Haugesund
En beruset og kranglete gutt på 17 år ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest, etter at han hadde laget bråk på et utested.  Da han skulle bortvises fra stedet, slo han til en av vaktene i ansiktet.

Kl 0300 Legemskrenkelse, Byparken i Haugesund
En mann i 30 årene ble kjørt sykehuset for undersøkelse etter at han hadde vært involvert i et slagsmål i Byparken.  Den andre parten hadde stukket fra stedet da Politiet ankom, men hans identitet er kjent. Parten kjenner hverandre fra før.  Bakgrunnen for slagsmålet er foreløpig ukjent.

Kl 0350 Urinering off. sted, Victoriahjørnet i Haugesund
Mann i 20 årene fra hgsd. ble anmeldt for urinering, da han ble påtruffet av en politipatrulje mens han urinerte på veggen ved Victoriahjørnet.

Kl 0419 Brann, Veldetun barnehage, Karmøy
Politiet mottok melding fra et vitne som observerte hvit røyk komme ut fra bygningen.
Utrykning ved Brannvesen og Politi.  Brann slukket kl 0503.  Brannårsak foreløpig ukjent, men størst skader i 2. etg. Arbeid pågår fortsatt på stedet.

Av POLITIET: Torger Stødle | 21.06.2008 kl.08:3