Menu

Politiloggen fredag ettermiddag og kveld

Politiloggen for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt fredag kveld.

Av admin | 14.05.2010 23:03:17

Viste frem kniv, Haraldsgata, Haugesund.
Politiet fikk melding fra et vitne om flere personer som stod i Haraldsgata i Haugesund og kranglet. En av disse skulle ha vist frem en kniv. Politipatruljer ble sendt til stedet, men da politiet kom frem var personene forsvunnet. Det ble søkt i sentrum etter gjernigmannen, uten resultat.

Brann på  tak, Stord sykehus
Brannvesenet meldte om branntilløp på et tak på Stord sykehus. Politi og brannvesen ble sendt til stedet. Politipatruljen på stedet meldte om røyk, men ingen ild. Røyken kunne stamme fra treverk som kan ha blitt utsatt for varme etter sveising av takpapp. Politiet vil opprette sak og foreta nødvendige undersøkelser for å avdekke hendelsesforløpet og årsaksforhold.

Pipebrann, Djupaskarsvegen, Haugesund
Politi og brannvesen måtte rykke ut til en pipebrann i Djupaskarsvegen i Haugesund. Det viste seg at det var røykutvikling, men ingen åpne flammer i pipen. Brannvesenet rensket pipen og feier vil følge opp saken videre.

Trafikk, Påvirket alkohol, Tittelsnesvegen, Haugesund
Politiet stanset en 27 år gammel kvinnelig bilfører i Tittelsnesvegen i Haugesund. Hun mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Hun ble tatt med til legevakten hvor nødvendige blodprøver ble tatt. Det viste seg at hun heller ikke hadde gyldig førerkort. Anmeldelse for kjøring i beruset tilstand og kjøring uten gyldig førerkort vil bli opprettet.

Beruset/ruset person, Kopervik sentrum
Politiet ble kontaktet av publikum etter at en mann hadde falt om i Kopervik sentrum. Det viste seg å være en 27 år gammel, overstadig beruset mann som i tillegg hadde ruset seg på narkotiske stoffer. Mannen ble satt i arrest etter å ha blitt fremstilt for lege. Han anmeldes for kjøp og bruk av narkotika. 
 
Fartskontroll, Fitjar.
Politiet på Stord avholdt en fartskontroll på Fitjar. Det ble utferdiget et forenklet forelegg til en bilfører som hadde holdt en fart på 100 km/t i 80 sone. Forelegget på kr. 3600 ble vedtatt på stedet.

Urinering offentlig sted, Haugesund sentrum
56 år gammel mann tatt for urinering i Haugesund sentrum. Mannen var så beruset at han hadde litt problemer med å forklare hvem han var, men klarte det etter hvert og ble dimittert. Anmeldelse opprettet.

Av POLITIET: Tore Frøyland-Jensen | 14.05.2010 kl.23:03