Menu

Politiloggen fredag ettermiddag

Trafikkuhell ved Raglamyr, redningsaksjon i Etne og båttyveri på Stord. Her er politiloggen fredag ettermiddag.

Av admin | 12.12.2008 21:35:42

Kl. 1656 Trafikkuhell E134 v/Raglamyr to biler innblanda, påkjøring bakfra. Små materielle skader, passasjer i første bilen klaga på nakkesmerter. Iflg fører av bakerste bil så var det glatte føret årsaken til uhellet, men det var bar veg på stedet. Sak er oppretta.

Kl. 1712 Etne røde kors har blitt kontakta av personer som trenger hjelp i fjellet ved Olalio i Etne. Det er to voksne menn på rundt 50 år som er på tur med tre barn to jenter på 6 og ein gutt på 2,5 år. Hovedredningssentralen kontakta og orientert om saka, gir klarsignal for bruk av Etne røde kors med nødvendige mannskaper og materiell som snøskoter. Området Olalio ca. 1,5 km vest for hytta på Olalio. Grunnen til behovet for hjelp er at turgåerne har blitt overraska av svært dårlig føre med høg snø, sterk vind og kulde 7 kuldegrader. Etne røde kors vil bruke ca 1 time på turen inn til stedet, etter samtale med Hrs så blir det beslutta at helikopter skal settes inn i oppdraget.

Kl. 1842 er helikopteret på stedet og tar med seg alle fem.  Alle blir tilsett av lege og blir satt ned på trygg grunn i Etne.

Kl. 1922 melding om båt TOBIAS som ligger og slår i annen båt inne på Rommetveit.Stord. Viser seg at denne båten er stjålet frå Jektevik fergekai i 10-11 tiden. Båten er påført skader som vil bli anmeldt, bl.a. er tenningslåsen ødelagt.

Av POLITIET: Johan Inge Særsten | 12.12.2008 kl.21:3