Menu

Politiloggen for tirsdag ettermiddag og kveld

Ran på Stord, trafikkulykke på Håvik. Her er politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt tirsdag ettermiddag og kveld.

Av admin | 02.12.2008 22:44:01

Trafikkulykke
Kl 1553 mottok politiet melding om trafikkulykke med mindre personskade på RV 47 ved avkjøringen til Håvik på Karmøy. Uhellet hadde skjedd ved påkjørsel bakfra.  Fører av bilen som ble påkjørt, klaget over smerter i nakken som følge av påkjørselen.  Lege og ambulanse på stedet for behandling av tilskadekomne.  Mindre materielle skader på kjøretøy.

Ran
Kl 1652 fikk politiet melding fra mann født i 1982 som forklarte at han for kort tid siden hadde vært utsatt for et ran.  Like ved Langeland skole på Stord, så hadde han blitt stoppet av to personer som hadde dekket ansiktet med en ?finnlandshette? . Under trussel av en synlig kniv som ble rettet mot fornærmede, måtte han gi fra seg et mindre pengebeløp.  Gjerningsmennene forlot deretter stedet med retning mot Heiane industriområde.  Politiet etterforsker saken.  Foreløping ingen konkrete spor å gå etter.

Plagsom opptreden
KL. 2012 bortviste politiet en ungdomsgjeng fra Kvalasenteret etter klage fra ansatte ved senteret.  Ungdommene stilte seg blant annet opp i inngangspartiet  og gjorde det vanskelig for kunder å passere.

Påkjørt hjort
I løpet av kvelden er det blitt meldt til politiet om to påkjørte dyr på E 39, den første i Førde og den andre ved Haga på Stord. Viltnemda tilkalt i begge tilfelle for å ta seg av dyra.  I første tilfelle var dyret dødt.  På Stord stakk dyret til skogs  (skadet) og vil bli forsøkt søkt opp.

Av POLITIET: Harald Steinar Aase | 02.12.2008 kl.22:4