Menu

Politiloggen

Sparket politimann, ulykke i Karmsundgata, falsk ID, full bil og fem personer bortvist fra sentrum. Dette er blant overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 29.01.2017 11:45:20

Fem bortvisninger
Det har vært en relativt stille natt til søndag på Haugalandet. Det har vært mange folk ute i Haugesund uten at det er blitt mange saker for politiet å jobbe med. I alt er det gitt fem bortvisninger fra sentrum denne natten. Det har ellers vært de typiske ordensforstyrrelsene.

Sparket til politimann
En 25 år gammel mann valgte å ignorere et pålegg fra politiet om å forlate Haugesund sentrum ved 23.40-tiden i natt. Mannen var beruset og kranglevoren. Han ble til slutt overnattingsgjest i drukkenskapsarresten. Under innbringelse sparket 25-åringen til en polititjenestemann og kom i tillegg med verbale trusler. Mannen ble dermed overført til varetekt og anmeldt.

Ulykke i Karmsundgata
Det ble meldt om trafikkulykke i Karmsundgata ved Flotmyr i natt. En bil var påkjørt bakfra. Politi og ambulanse ble sendt til stedet. En dame i 20-årene klaget over smerter i en fot og ble tatt med i ambulanse for en sjekk.

Falsk ID
En 16 år gammel jente benyttet seg av falsk ID for å komme inn på et utested i Haugesund ved 02.30-tiden i natt. Hun ble til slutt hentet av sine foresatte.

Full bil
Det var for mange passasjerer ombord i en personbil da en bil ble stanset i Etne ved 03.20-tiden i natt. Det var en 19 år gammel mann som kjørte bilen, han ble ilagt et forenklet forelegg på 2.250 kroner.

Promillekontroll
Det ble avholdt promillekontroll på fylkesvei 47 ved Veldetun tidlig søndag morgen. Ingen hadde utslag.