Menu

Politilogg

Frontkollisjon, råkjøring, slagsmål, promillekjøring, innbrudd, skadeverk, overstadig beruselse og ordensforstyrrelser. Det har vært nok å gjøre for politiet også i natt

Av Egil M Solberg | 28.01.2017 10:40:26

Stjal kostbar sykkel
Politiet fikk fredag ettermiddag melding om innbrudd i en bod i Haugesund sentrum. Her var det brutt opp en dør og stjålet en kostbar sykkel. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

Frontkollisjon på Bømlo
To personbiler frontkolliderte på Sakseid litt før klokken 18. Det var én person i hvert av kjøretøyene. En 52 år gammel kvinne ble innlagt på sykehuset på Stord, men var ikke alvorlig skadet. Begge ble kjørt til legevakten. Det er ikke mistanke om rus og det er uklart hvorfor det ene kjøretøyet kom over i motsatt kjørefelt.

12 tatt i fartskontroller
Fra klokken 17.00 til klokken 20.30 hadde Utrykningspolitiet (UP) laserkontroll på E 39 ved Fjon og på Våg. Resultatet ble tolv forenklede forelegg, høyeste hastighet var 105 km/t i 80-sonen.

Brakk brorens nese
Politiet rykket ved 23.20-tiden lørdag ut til en adresse i Sveio etter meldinger om et slagsmål. En beruset utenlandsk mann ble da pågrepet for å ha brukket nesen på sin bror.

Promille i Karmsundgata
En 39 år gammel bilfører ble tatt for promillekjøring i Karmsundgata i Haugesund i natt. Nødvendige prøver ble tatt og hans førerkort er beslaglagt.

Stakk av på sykkel
To tyver stakk av på sykkel etter innbruddet i en garasje mellom Bygnes og Håvik i natt. Det var stjålet mindre mengder metall uten at det var skader på garasjen. Politiet fikk kontroll på de mistenkte. Saken er anmeldt.

Klatret på biler
En beruset 22 år gammel mann ble pågrepet i Haugesund sentrum etter å ha klatret opp på en bil og påført denne skader ved 03.10-tiden i natt. Han nektet for å ha gjort noe galt.

Fant ikke veien hjem
En politipatrulje på Stord måtte hjelpe en beruset mann med på finne sin egen inngangsdør i et borettslag ved 05-tiden lørdag morgen.

Beruset båtfører
Politiet rykket ut på sjøen sammen med brannvesenet ved 09.30-tiden lørdag morgen. Da stanset de en ruset båtfører som lå i skipsleia til danskebåten med en fritidsbåt. Nødvendige prøver ble tatt og sak opprettet.