Menu

Uvanlige oppdrag for politiet

Passasjerbåt kjørte i kaien, naken dame løp etter naken mann, beruset kvinne hoppet på sjøen og en det har vært en rekke ordensforstyrrelser. Det ble noen uvanlige oppdrag for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 25.06.2016 09:36:27

Passasjerbåt kjørte på kaien
En passasjerbåt kjørte inn i kaien ved Eidesvik på Bømlo fredag kveld. Politiet på Stord ble sendt til stedet for å undersøke hendelsesforløpet. Ingen personer ble skadet.

Promille ved Karmsund bro
Utrykningspolitiet (UP) stanset en bil på fylkesvei 47 ved Karmsund bro fredag kveld. En 28 år gammel mann er mistenkt for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet hans ble beslaglagt.

Sint mann i Sagvåg
En beruset 26 år gammel mann ble bortvist fra Sagvåg sentrum i natt. Han var hissig og kunne ifølge politiet ikke oppføre seg.

Nakne folk på Bleikemyr
Politiet sendte en politipatrulje til Bleikemyr i Haugesund etter at det kom inn meldinger om at en naken dame løp etter en naken mann i området Udland kirke i natt. Meldingen sa ingenting om hvorfor de løp rundt i området. Patruljen så etter de nakne personene, men var ikke i stand til å finne dem.

Hoppet på sjøen
En beruset 23 år gammel kvinne hoppet på sjøen i Leirvik på Stord i natt. Nødetatene rykket ut og fikk plukket henne opp av venner. Hun var våt og kald og ble dermed kjørt til legevakten for en sjekk. Hun blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

Bortvist fra sentrum
Politipatrulje bortviste en beruset 29-åring fra Haugesund sentrum i natt. Under politiets arbeid med saken, blandet en beruset 30 år gammel mann seg inn i politiets arbeid. Dermed ble de begge bortvist.

Overstadig i Vikedal
En politipatrulje påtraff en overstadig beruset ung mann i Vikedal i natt. Mannen ble kjørt hjem til sine foreldre. De skulle ifølge politiet ta vare på han.