Menu
politi

Nok å gjøre for politiet

Sparket inn dør, utforkjøring med promille, raserte leilighet, kranglet seg i arresten, bortvisninger, ordensforstyrrelser og høy musikk. Dette var noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 09.01.2016 12:24:58

Ulykke og promillekjøring
Ved 00.10-tiden i natt ble det meldt om promillekjøring og utforkjøring på Ropeid. Tre mann befant seg i bilen. Fører av bilen var beruset og det ble tatt en blodprøve. En av passasjerene var lettere skadet og ble fraktet til lege for en sjekk.

Urinering på offentlig sted
En mann i 20-årene ble ved 00.50-tiden i natt bortvist og anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum.

Raserte leilighet
Det ble meldt om festbråk fra en bolig i Haugesund sentrum ved 00.50-tiden i natt. Da en politipatrulje kom til stedet, fant de en rasert leilighet og blod på gulvet. Kun innehaver befant seg i leiligheten. Innehaver av leiligheten var lite medgjørlig da politiet begynte å stille spørsmål. Mannen satte seg da opp mot politiet og kverulerte. Han ble dermed pågrepet og satt i arrest. Han er anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Nesten promille
Utrykningspolitiet (UP) avholdt promillekontroll på Bygnes ved 01.50-tiden i natt. En kvinnelig bilfører var da helt på grensen til anmeldelse, men en ny test gjort 15 minutter senere viste verdier like under grensen. 90 bilførere ble kontrollert på stedet, men ingen ble anmeldt. Det var i natt også promillekontroll i Karmsundgata i Haugesund. Her ble 45 bilførere kontrollert, med det var denne gang ingen utslag.

Sparket inn dør
En utagerende mann sparket inn en dør på et kjøpesenter ved Svortland på Bømlo i natt. Det var ved 01.15-tiden i natt at politiet fikk meldingen. Mannen ble etterhvert pågrepet og satt i varetekt. Mannen er av utenlandsk opprinnelse og i 20-årene.

Ruset på narkotika
En mann i 30-årene ble kastet ut fra et utested i Haugesund ved 02.40-tiden i natt. Han var da beruselse på annet enn alkohol. Han ble tatt inn til politistasjonen for en urinprøve og anmeldt.