Menu
Politi

Travel natt for politiet

Brann i kjøkkenvifte, vold og trusler mot politiet, trafikkulykke i Spannavegen, unge gutter på tyveriraid, ruteknusing og mange ordensforstyrrelser. Det ble travelt for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 15.11.2015 11:16:25

– Det har vært en travel natt for politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Mange personer også bortvist grunnet bråk og slåssing, opplyser operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

HER ER NATTENS POLITILOGG

Boligbrann i Haugesund
Nødetatene rykket ut til en bolig i Flotmyrgata i Haugesund lørdag kveld, etter meldinger om brann. Brannen skal ha startet i en kjøkkenvifte. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, men ingen personer ble skadet. Politiet har opprettet sak og brannen vil nå bli etterforsket.

Vold og trusler
En mann ble innbrakt fra Ropeid etter vold og trusler mot politiet lørdag kveld. Mannen ble anmeldt og innsatt i varetekt.

Støy og høy musikk
Politiet ble sendt til en adresse i Haugesund sent lørdag kveld etter meldinger om mye støy og høy musikk fra en fest. Det var mange ungdommer på stedet og festen ble avsluttet. Ingen ble anmeldt.

Store materielle skader
To biler fikk store materielle skader og måtte taues bort fra stedet etter et sammenstøt i krysset E134-Spannavegen lørdag kveld. Ulykken skjedde inne i rundkjøring. Ingen personer ble skadet i smellen, men bilene måtte taues bort.

Mer feststøy
Natt til søndag måtte politiet rykke ut til en fest i Haugesund etter klager på støy. Politiet var på stedet og ba deltakerne på festen om å dempe både musikk og annen feststøy. Ingen ble anmeldt.

Narkotika på utested
En ruset mann ble pågrepet av politiet på utested et utested i Haugesund i natt. Mannen erkjente bruk og kjøp av narkotika. Forholdet er anmeldt.

Slagsmål på utested
Politiet rykket ut til et utested på Stord etter meldinger om slagsmål i natt. En mann ble bortvist. En anmeldelse kan komme i ettertid.

Kjøring uten førerkort
En bil ble stanset i Vindafjord i natt. Bilføreren er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Bileier anmeldes også, for å ha overlatt kjøretøy til en person uten førerkort.

Høy musikk på Torvastad
Det ble meldt om høy musikk på Torvastad i natt og politiet rykket ut til stedet for å få avsluttet festen. Huseier ble denne gang anmeldes for forholdet.

Overstadig beruset
En sterkt beruset mann ble innbrakt fra Åkrehamn på Karmøy i natt. Han ble vurdert til å være så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Mannen fikk sove ut i drukkenskapsarresten.

Kjørt hjem
Politiet fant det nødvendig å kjøre en mann på Stord hjem i natt. Han var til plage for andre og nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate stedet. Politiet har anmeldt forholdet.

Ville ikke opplyse om identitet
En overstadig beruset person ble innbrakt drukkenskapsarresten fra et utested i Haugesund i natt. Mannen er anmeldes for ikke å oppgi personalia til politiet.

Knuste rute i sentrum
En mann ble innsatt i drukkenskapsarrest i Haugesund sentrum i natt, etter at han knuste en rute i sentrum og var i klammeri med andre. Mannen var utagerende og ble anmeldt av politiet.

Unge gutter på tyveriraid
Tre unge gutter ble påtruffet etter å ha utført tyveri fra båter i Kopervik i natt. Ungdommene hadde vært inne i 6-7 båter. Forholdet ble anmeldt og guttene kjørt hjem til foreldre.

Overstadig på kaien
En sterkt beruset mann ble innbrakt fra Indre kai i Haugesund i natt. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble innsatt i drukkenskapsarrest.