Menu
politi

Slik ble natten for politiet

Knivstikking, rømte fra sykehuset, slo ned sin far, laserpenn mot biler, ble sparket i hodet, hasjfest og mange ordensforstyrrelser. Dette er noen av sakene politiet har måtte rykke ut på i natt.

Av Egil M Solberg | 01.11.2015 12:03:59

– Det har jevnt over vært en hektisk nattevakt. Patruljene har kjørt fra det ene oppdraget til det andre. Rundt ti tilfeller av klager på høy musikk har vi ikke hatt kapasitet til å gjøre noe med. Det beklager vi. Vi har vært nødt til å prioritere de mer alvorlige forholdene, selv om det er plagsomt for de som er berørt når de frarøves nattesøvnen, opplyser nattens operasjonsleder Jarle Utne-Reitan.

NATTENS POLITILOGG

Merkelig kjøring
Politiet stanset en mann i 40-årene etter det de beskriver som merkelig kjøring lørdag kveld. Da viste det seg at mannen ikke var innehaver av førerkort. Dermed ble det utferdiget en anmeldelse.

Stakk av fra behandling
En 57 år gammel mann under behandling stakk av fra Haugesund sykehus to ganger lørdag kveld. Behandlingen var tidskritisk og det ble dermed igangsatt relativt omfattende leteaksjoner. Han kom til rette ved begge anledningene.
LES MER…

Familievold i Haugesund
En kvinne i 40-årene ble slått av sin ektefelle i 50-årene ved 23-tiden lørdag kveld. Mannen hadde stukket fra stedet ved politiets ankomst. Kvinnen bar preg av å ha blitt utsatt for vold og hun ble tatt til sykehus for behandling. Mannen ble senere pågrepet. En patrulje ventet på han da han kom tilbake i 01.20-tiden. Kvinnen ble ikke alvorlig skadd og kunne dra hjem igjen etter å ha blitt behandlet på sykehuset.

Brukte laserpenn mot biler
Fire gutter i 15-17 års alderen ble tatt av politiet i Sauda etter at de lyste på bilførere med laserpenn lørdag kveld. Politiet advarer mot denne typen aktivitet og opplyser at strålevernforskriften forbyr slike handlinger.

Avsluttet fest
Politiet fikk inn flere klager fra et nabolag på Risøy i natt. Det var fest med mye folk på stedet og naboene ble utsatt for mye bråk. Festen var på hell da politiet kom til stedet. De ansvarlige fikk pålegg om å avslutte festen.

Slo til sin far
En mann i 20-årene ble satt i arrest lørdag kveld, etter at han gikk løs på sin far med en gjenstand. Faren, som er i 50-årene, ble skadet og innlagt på sykehus, men politiet fant det nødvendig å gi sønnen hans en lærepenge og satte han i arresten.
LES MER…

Overstadig beruset
En mann i 50-årene ble funnet ute av stand til å ta vare på seg selv i Haugesund ved 03-tiden i natt. Han ble funnet liggende i krysset Tuhauggata Breidablikgata. Mannen hadde fått for mye å drikke. Han ble kjørt via legevakten og til drukkenskapsarresten.

18-åring i arresten
En tilreisende 18-åring involverte seg i en krangel på et utested i Haugesund ved 03.20-tiden i natt. Politiet måtte tilkalles og han ble vist bort fra sentrum. Mannen ønsket imidlertid å utfordre pålegget han fikk fra politipatruljen og unnlot å forlate sentrum. Ved 04-tiden ble han påtruffet igjen og denne gang ble han innbrakt til drukkenskapsarrest og anmeldt.

Strøk på urinprøven
Åtte unge menn ble anmeldt for bruk og besittelse av hasj på Karmøy i natt. Politiet rykket ut til festen etter meldinger om høy musikk. Da de kom inn i boligen lå hasjrøyken tett. De ble alle med på stasjonen for en urinprøve. Fem av de strøk på urinprøven, ifølge operasjonslederen. Flere av ungdommene er tidligere ustraffet.
LES MER…

Knivstikking i Haugesund
En blodig og forkommen litauisk mann ble funnet i Karmsundgata ved Haugesund sykehus i natt. Mannen hevdet at han var blitt knivstukken av en annen mann under et drikkelag. Politiet fikk den skadde mannen til sykehuset. Den mistenkte gjerningsmannen ble satt i arresten. Saken etterforskes.
LES MER…

Sparket i hodet
Ved 03.55-tiden i natt fikk politiet inn melding om at en 17-årig gutt ble sparket ned på Bjelland på Stord. Øyevitner ringte til politiet og fortalte om hendelsen og at gjerningsmannen. Det var en 18-åring som hadde sparket 17-åringen i hodet etter at han hadde falt om og lå på bakken. En patrulje ble sendt til og 18-åringen ble pågrepet. 17-åringen skal ikke være alvorlig skadd, men har vært til sykehus for behandling.