Menu
Foto: Kent Skibstad/Politiet

Politiets dag er lørdag

Politiets dag blir arrangert over hele landet lørdag 26. august. I fjor arrangerte tidligere Haugaland og Sunnhordland Politiets dag på Stord. I år er Haugesund vertskap.

Av Egil M Solberg | 23.08.2017 13:23:47

Vi har i år satt sammen et program på kaien nedenfor politihuset, og håper innholdet vil fenge både små og store, skriver etaten i en pressemelding.

Politimester i Sør-Vest politidistrikt, Hans Vik, vil åpne arrangementet og den erfarne politibamsen Eddi gleder seg stort til å møte mange barn denne dagen, heter det.

Politibåten og Elias-båten skal også være til stede.

– Barna kan få tatt sitt eget fingeravtrykk, bli med på kjøretur i en politibil og være med på å løse en spennende krimgåte. Vi stiller ut noen av våre kjøretøy, samt gir nyttig informasjon om en del av våre tjenester, heter det videre.

Det blir også show med politihundene, samt at det serveres gratis is, juice og boller til de yngste, mens de voksne kan nyte en kopp kaffe.

Parkeringsmulighetene er begrenset og politiet oppfordrer derfor publikum til å være ute i god tid og parkere utenfor sentrum så sant de kan.