Menu
Tinghuset, Haugaland Tingrett i Haugesund kommune. FOTO: E Solberg

Politiet måtte slå inn døren

Politiet måtte slå ned dørene da en 19-åring nektet å åpne for politiet i Haugesund. Mannen er nå dømt for en rekke narkotika og vinningsforbrytelser.

Av Egil M Solberg | 28.02.2018 18:59:04

I tillegg til å være tiltalt for ordensforstyrrelser og besittelse, samt bruk av en lang rekke forskjellige narkotiske stoffer, sto han tiltalt for et innbrudd i Bergen.

 

Han var sammen med en annen ung mann da de fikk en idé om å bryte seg inn på en Joker-butikk i Bergen februar i fjor. De tok med seg snus, sigarer, øl, energidrikk og sjokolade til en samlet utsalgspris av i overkant av 39 000 kroner, samt et pengeskrin.

De hadde blitt filmet under innbruddet og ble senere gjenkjent på bildene og pågrepet av politiret.

Politiet måtte slå inn døren
Da politiet kom på døren han ønsket han ikke å åpne. Politiet slo opp døren. Han ble ransaket og de fant hasj og tabletter dels i jakkelommen og dels i bokser-shortsen hans.

Alle forholdene har funnet sted etter at han ble løslatt fra sin forrige fengsling i slutten av 2017.  Han er domfelt to ganger tidligere, både i 2016 og 2017.

Denne gang ble det fengsel i syv måneder, hvor fullbyrdelsen av tre måneder av straffen utsettes med en prøvetid på to år.